Buzz

O Ντέιβιντ Λιντς απογοήτευσε τον Kanye West

στα 10

Ο Ντέιβιντ Λιντς δεν θα σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ για το «Blood on the Leaves» του Kanye West, γιατί δεν του έρχεται καμία ωραία ιδέα!

O Ντέιβιντ Λιντς απογοήτευσε τον Kanye West

«Νομίζω πως απογοήτευσα λίγο τον Kanye. Το "Blood on the Leaves" είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Θα έκανα το βίντεο κλιπ. Συναντήθηκα με τον Kanye West. Είναι ωραίος τύπος και μεγάλος μουσικός. Δεν δέχεται "όχι" για απάντηση σε αυτό που θέλει. Αγαπούσα το τραγούδι και αυτό μας έφερε κοντά, αλλά δεν βρήκα κάποια ιδέα που να ενθουσιάσει και τους δυο μας.»

Ο Λιντς ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα ήταν ο ίδιος και όχι ο West. «Δεν βρήκα την ιδέα. Δεν μου ήρθε καμία ιδέα που θα μπορούσε να του αρέσει». Θέλοντας προφανώς έτσι να μην ενισχύσει τις φήμες που θα ήθελαν τον West να έχει απορρίψει τον Λιντς, βάζοντας ωστόσο και εμάς στη θέση του να αναρωτιόμαστε γιατί ο αγαπημένος μας σκηνοθέτης συνεχίζει να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο από το να ξεκινήσει μια καινούρια ταινία. Οπως επίσης και πως είναι δυνατόν να βρίσκει ιδέες για το οτιδήποτε - από βερνίκια νυχιών μέχρι εσώρουχα για διαλογισμό - και όχι για ένα αγαπημένο του τραγούδι.

Αντίθετα, ωστόσο, με το τι θα πίστευε κανείς, ο Λιντς έχει σκηνοθετήσει μόνο έξι βίντεο κλιπ άλλων καλλιτεχνών (εκτός από τα δικά του τραγούδια): το «I Predict» των Sparks το 1982, την κινηματογραφική εκδοχή του «Wicked Game» του Κρις Αϊζακ το 1990, το «Longing» των X Japan το 1995, το «Shot in the Back of the Head» του Moby το 2009, το «I Touch A Red Button Man» των Interpol το 2010 και το «Came Back Haunted» των Nine Inch Nails το 2013.

Ακούστε εδώ το «Blood on the Leaves» του Kanye West που για την ώρα έχει μείνει χωρίς σκηνοθέτη:


Διαβάστε ακόμη: