Industry

Η COSMOTE TV μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

στα 10

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στηρίζει, από φέτος, ως Μεγάλος Χορηγός η COSMOTE TV.

Flix Team
Η COSMOTE TV μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η COSMOTE TV θα στηρίξει τις δύο διοργανώσεις του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, από τις 3 έως τις 12 Μαρτίου 2017, και το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017.

Επίσης, θα δώσει το παρών και στις άλλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ, στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» και στον «Παύλο Ζάννα» στην πλατεία Αριστοτέλους, καθώς και στις αίθουσες Τζον Κασσαβέτης και Σταύρος Τορνές, αλλά και στο Μουσείο Κινηματογράφου, τους χώρους δηλαδή του Φεστιβάλ που βρίσκονται στην Προβλήτα Α’ του Λιμανιού. Και θα υποστηρίξει την ετήσια δραστηριότητα του Φεστιβάλ τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

«Η COSMOTE TV είναι σταθερός υποστηρικτής της ελληνικής κινηματογραφίας. Μέσα από τα κανάλια COSMOTE HISTORY και COSMOTE CINEMA, με τις δικές μας πρωτότυπες παραγωγές, τις συμπαραγωγές και, φυσικά, τη χορηγική μας δράση, δίνουμε βήμα στην εγχώρια δημιουργία. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, φιλοδοξούμε να φέρουμε το κοινό και τους συνδρομητές μας ακόμη πιο κοντά στον κινηματογράφο, στην πολύ αξιόλογη ελληνική παραγωγή και την πολιτιστική δράση του τόπου μας», σχολίασε ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

Ο Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι η συνεργασία μας με την COSMOTE TV, αποτελεί ουσιαστική ενίσχυση όχι μόνο στο φεστιβάλ αλλά σε όσα αυτό υποστηρίζει: Την ελληνική παραγωγή, τους νέους δημιουργούς, τις ανήσυχες και ανεξάρτητες κινηματογραφικές φωνές από όλο τον κόσμο, αλλά και τα καινοτόμα προγράμματα που οδηγούν στην επόμενη μέρα του σινεμά».

Πρώτη διοργάνωση του Φεστιβάλ στη σειρά που θα στηρίξει η COSMOTE TV είναι το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που διεξάγεται φέτος από τις 3 μέχρι και τις 12 Μαρτίου 2017.

Δείτε ακόμη: