Buzz

Ματ Ντέιμον & Κέιτ Γουίνσλετ και το καστ του «Contagion» έχουν κάτι να μας πουν για τον Covid-19

στα 10

Οι Αμερικανοί επιστήμονες επιστρατεύουν το σινεμά για να μάς ενημερώσει για την πραγματικότητα: εφόσον όλοι ξαναβλέπουν το «Contagion», οι πρωταγωνιστές του μας λένε τι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τον κοροναϊό.

Ματ Ντέιμον & Κέιτ Γουίνσλετ και το καστ του «Contagion» έχουν κάτι να μας πουν για τον Covid-19

Το (μακρινό, φαντάζει πια) 2011, η ταινία του Στίβεν Σόντεμπεργκ «Contagion» είχε την εξής υπόθεση: «Μία γυναίκα παίρνει ξηρούς καρπούς από ένα μπολ στο μπαρ του αεροδρομίου, πριν δώσει την πιστωτική της κάρτα στον σερβιτόρο. Μια επαγγελματική συνάντηση ξεκινά με ανταλλαγή χειραψιών. Ενας άνδρας βήχει σε ένα κατάμεστο λεωφορείο... Μία επαφή... Μια στιγμή... Και ένας φονικός ιός έχει ήδη εξαπλωθεί...»

Σας θυμίζει κάτι; Μάλλον σε όλους μας και το «Contagion» είναι μία από τις ΤΟΡ 10 ταινίες στις streaming πλατφόρμες και πάλι.

Δείτε κι αυτό: #StayHomeChallenge: οι Ράιαν Ρέινολντς και Σεθ Ρόγκεν λένε στους Καναδούς να μείνουν σπίτι

Αυτό είδαν οι επιστήμονες που προσπαθούν να πείσουν το αμερικανικό κοινό (που πλέον έχει τα περισσότερα κρούσματα στον πλανήτη, ξεπερνώντας και την Κίνα) να προφυλαχτεί και να μην καταρρεύσει και το δικό τους σύστημα υγείας.

Και μάλλον είπαν «εφόσον πιστεύετε το σινεμά, περισσότερο από την πραγματικότητα, αντί να βγούμε εμείς να σας τα πούμε, ας βγουν οι ηθοποιοί της ταινίας».

Κι αυτό έκαναν: επιστράτευσαν τους Κέιτ Γουίνσλετ, Ματ Ντέιμον, Λόρενς Φίσμπερν και Tζένιφερ Ιλι για να δώσουν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες.

Ειδικά η Γουίνσλετ που εξηγεί ακριβώς πώς πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας και τις επιφάνειες του σπιτιού μας, έχει πάρει το ρόλο της πολύ σοβαρά!

Ρίξτε μια ματιά:






Ακολουθήστε τη συμβουλή τους, μείνετε σπίτι και δείτε πώς μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: