Τα κλειστά σινεμά του πλανήτη, δημιουργούν ένα ακόμη πρόβλημα: τόνους απούλητου ποπ κορν

BUZZ 25 SEP  /  Flix Team

Μπορεί το ποπ κορν για τους φούρνους μικροκυμάτων να ξεπουλάει, αλλά οι παραγωγοί του προϊόντος για κατανάλωση στους κινηματογράφους υποφέρουν.

Είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά και αγαπημένα σνακ, συνώνυμο σχεδόν της κινηματογραφικής εξόδου, ειδικά στην αμερική όπου το 30% περίπου της παραγωγής του ποπ κορν καταναλώνεται εκτός σπιτιού.

Με την πανδημία να κλείνει τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη στα σπίτια τους, η κατανάλωση πακεταρισμένου microwave popcorn να αυξήθηκε κατακόρυφα τους περασμένους μήνες, όμως οι παραγωγοί που απευθύνονται στις κινηματογραφικές αλυσίδες είδαν το προϊόν τους να συσσωρεύεται στις αποθήκες με ανησυχητικούς ρυθμούς.

Δείτε ακόμη: Τα χειμερινά σινεμά κλείνουν ξανά στην Αττική από τις 21 Σεπτεμβρίου και για 14 μέρες

pop corn 607

Μια μόνο από τις εταιρίες παραγωγής ποπ κορν για τα σινεμά, η Preferred Popcorn, έχει ήδη κατασκευάσει εφτά ακόμη σιλό προκειμένου να αποθηκεύσει το απούλητο προϊόν της. Και με το αποθηκευμένο ποπ κορν να διατηρείται φρέσκο για έναν μόλις χρόνο πριν χάσει την υγρασία του και σταματήσει να σκάει, το πρόβλημα είναι πιο επείγον απ΄όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Από την μεριά μας πάντως κι αν θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην επίλυση του, δεν θα λέγαμε όχι σε μερικά σακιά από χρυσαφένιο εκρηκτικό καλαμπόκι.

Δείτε επίσης: Πώς θα επιστρέψουμε στις χειμερινές κινηματογραφικές αίθουσες;

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.