Buzz

Τα χειμερινά σινεμά κλείνουν ξανά στην Αττική από τις 21 Σεπτεμβρίου και για 14 μέρες

στα 10

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα και ειδικά στην Αττική, οδηγεί στη λήψη νέων μέτρων περιορισμού. Αυτά αφορούν, ανάμεσα σε άλλα, στις δημόσιες συναθροίσεις, την αναστολή συναυλιών και προβολών σε κλειστά σινεμά για 14 μέρες.

Flix Team
Τα χειμερινά σινεμά κλείνουν ξανά στην Αττική από τις 21 Σεπτεμβρίου και για 14 μέρες

Οι ανακοινώσεις για τα νέα αυστηρότερα μέτρα κατά της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονόιου στην Ελλαδα και ιδιαίτερα στην Αττική - που έρχονται να προστεθούν σε όσα μέτρα ανακοινώθηκαν ήδη στην αρχή της εβδομάδας - περιλαμβάνουν την αναστολή πολιτιστικών εκδηλώσεων για 14 μέρες, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και έως τις 4 Οκτωβρίου.

Η αναφορά για τους κινηματογράφους εξειδικεύτηκε στην αναστολή προβολών σε κλειστούς κινηματογράφους, πράγμα που σημαίνει ότι οι κλειστοί (χειμερινοί) κινηματογράφοι κλείνουν ξανά από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου.

Είναι η πρώτη φορά που οι κινηματογράφοι κλειστού τύπου κλείνουν ξανά μετά την επανέναρξη της λειτουργίας τους την 1η Ιουλίου, γεγονός που φυσικά κάνει ακόμη πιο δυσμενή την ήδη επιβαρυμένη θέση αιθουσαρχών και διανομέων, αλλά επιπροσθέτως και διοργανώσεων, όπως π.χ. οι Νύχτες Πρεμιέρας που κανονικά ξεκινούν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμά τους προβολές σε κλειστά σινεμά (Δαναός, Ιντεάλ, Οπερα).

Διαβάστε ακόμη: Open Air Νύχτες Πρεμιέρας σε 7 θερινά σινεμά