Buzz

Cinobo Nights σε ένα θερινό δίπλα σας

στα 10

Η πλατφόρμα του ανεξάρτητου σινεμά στην Ελλάδα οργανώνει βραδιές σινεμά στα θερινά σινεμά, ξεκινώντας από τις 15 Ιουνίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Flix Team
Cinobo Nights σε ένα θερινό δίπλα σας

Κλείνοντας τρεις μήνες στον αέρα και με αφορμή την επαναλειτουργία των κινηματογράφων, η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα Cinobo γιορτάζει την επιστροφή του κοινού στα σινεμά καθιερώνοντας τα Cinobo Nights – ένα κόνσεπτ limited προβολών υπό την επιμέλεια της ομάδας του Cinobo και σε συνεργασία με επιλεγμένους θερινούς κινηματογράφους.


Από τις 15 Ιουνίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, σε επιλεγμένα θερινά σινεμά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (και ελπίζουμε σύντομα και στην περιφέρεια), το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ειδικές προβολές επιλεγμένων ταινιών: φιλμ σε πρώτη πανελλαδική προβολή αλλά και ταινίες που δε βρήκαν επαρκή χρόνο και χώρο κατά την έξοδό τους στους κινηματογράφους και αξίζει να τις (ξανα)δει κανείς. Οι ταινίες θα επιλέγονται από την ομάδα του Cinobo κάθε μήνα και το πρόγραμμα προβολών θα ανακοινώνεται σε εβδομαδιαία βάση σε ειδική ιστοσελίδα και event στο Facebook.

Eκπλήξεις περιμένουν όσους θα επιλέξουν μια προβολή των Cinobo Nights για την καλοκαιρινή τους έξοδο. Οι συνδρομητές του Cinobo θα έχουν το πλεονέκτημα ενός δωρεάν εισιτηρίου κάθε μήνα, το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν σε οποιαδήποτε προβολή των Cinobo Nights.

Τα Cinobo Nights του Ιουνίου ξεκινούν με τρεις ξεχωριστές ταινίες - κλικάρετε στον κάθε τίτλο για να διαβάσετε τη γνώμη του Flix:

Babyteeth 607

«Babyteeth» της Σάνον Μέρφι Tο κινηματογραφικό ντεμπούτο της Σάνον Μέρφι, με πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, είναι αστείο, σπαρακτικό και συναισθηματικά μεγαλειώδες, αρνούμενο πεισματικά να παραδοθεί στις συμβάσεις.

port authority 607

«Σταθμός: Νέα Υόρκη» («Port Authority») της Ντανιέλ Λέσοβιτς Τo ντεμπούτο της Αμερικανίδας Ντανιέλ Λέσοβιτς, με τον Μάρτιν Σκορσέζε και το Hercules Fund του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση στα credits του, συμμετέχει στο τμήμα Ενα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών και βρίσκει την αγάπη σ΄ ένα μέρος χωρίς ελπίδα.

The Waiter 607 12

«The Waiter» του Στηβ Κρικρή Αλλη μια βόλτα στις αίθουσες για το ντεμπούτο του Στηβ Κρικρή, ένα αξιοπρόσεχτο νεο-νουάρ στην «κρυμμένη», μοναχική Αθήνα του σήμερα.

Αναζητήστε πληροφορίες σχετικά με τα Cinobo Nights, το πρόγραμμα προβολών (ημέρες, ώρες, κινηματογράφοι) και τα δωρεάν εισιτήρια στο επίσημο site του Cinobo και στο event στο Facebook