Buzz

Cinobo Nights: Και τα εισιτήρια για το θερινό σινεμά κερασμένα από το Cinobo

στα 10

Η κινηματογραφική streaming πλατφόρμα Cinobo αποδεικνύει την αγάπη της για τις αίθουσες με δωρεάν εισιτήρια για τους συνδρομητές της στα θερινά σινεμά!

Flix Team
Cinobo Nights: Και τα εισιτήρια για το θερινό σινεμά κερασμένα από το Cinobo

Σε μια συνήθεια που ισοδυναμεί πλέον με το καλοκαίρι, το Cinobo γιορτάζει ξανά την έναρξη της θερινής σεζόν χαρίζοντας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πάνω από 11 δωρεάν εισιτήρια για σινεμά σε κάθε έναν από τους συνδρομητές του, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στο να γεμίσουν οι αίθουσες και αυτό το καλοκαίρι!

cinobo

Με τα δωρεάν εισιτήρια των Cinobo Nights, οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν σημαντικές ταινίες της φετινής κινηματογραφικής σεζόν σε Α’ προβολή στη μεγάλη οθόνη. Κάθε συνδρομητής δικαιούται δωρεάν εισιτήριο για κάθε μία από τις ταινίες που είναι αναρτημένες στη σελίδα των Cinobo Nights και που θα προστίθενται μελλοντικά. Οι συνδρομητές μπορούν να αξιοποιήσουν τα δωρεάν εισιτήριά τους σε συνεργαζόμενους κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αναζητήστε πληροφορίες σχετικά με τα Cinobo Nights, το πρόγραμμα προβολών και τις συνεργαζόμενες αίθουσες στην επίσημη σελίδα των Cinobo Nights.

Οσοι κινηματογραφόφιλοι δεν είναι ήδη συνδρομητές Cinobo και θέλουν να κάνουν χρήση της προσφοράς, μπορούν να εγγραφούν στην κινηματογραφική streaming πλατφόρμα με μηνιαία συνδρομή 7.99€ και να έχουν πρόσβαση όχι μόνο στη μεγαλύτερη και πιο ενημερωμένη online συλλογή ανεξάρτητου και διεθνούς κινηματογράφου στην Ελλάδα, από όλες τις συσκευές, αλλά και δωρεάν πρόσβαση σε αγαπημένα θερινά!

cinobo

Η αρχή για τη φετινή σεζόν έγινε με τη βραβευμένη γαλλική ταινία «Full Time» του Ερίκ Γκραβέλ, και τα ελληνικά «Μαγνητικά Πεδία» του Γιώργου Γούση που σημειώνουν απανωτά sold-out στα θερινά της χώρας.

Αυτές είναι οι ταινίες που θα ακολουθήσουν τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες στο πλαίσιο των Cinobo Nights:

Μαύρα Γυαλιά του Ντάριο Αρτζέντο, από 2 Ιουνίου στους κιν/φους
Παρίσι, 13ο Διαμέρισμα του Ζακ Οντιάρ, από 9 Ιουνίου στους κιν/φους
Αγέλη Προβάτων του Δημήτρη Κανελλόπουλου, από 23 Ιουνίου στους κιν/φους
Η Χαμένη Σκηνή του Ζανγκ Γιμού, από 7 Ιουλίου στους κιν/φους
Το Κόλπο της Νυφίτσας του Χουάν Χοσέ Καμπανέλλα, από 21 Ιουλίου στους κιν/φους
Αμίρα του Μοχάμεντ Ντιάμπ, από 4 Αυγούστου στους κιν/φους
Φτερά και Πούπουλα του Ομάρ Ελ Ζοχάιρι, από 18 Αυγούστου στους κιν/φους
Οι Ροδακινιές του Αλκαράς της Κάρλα Σιμόν, από 1 Σεπτεμβρίου στους κιν/φους

Αναζητήστε πληροφορίες σχετικά με τα Cinobo Nights, το πρόγραμμα προβολών και τις συνεργαζόμενες αίθουσες στην επίσημη σελίδα των Cinobo Nights.