Buzz

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021 κλειστά τα σινεμά στην Ελλάδα

στα 10

Ο νέος χρόνος θα μπεί με κλειστά σινεμά, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν πριν λίγο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Flix Team
Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021 κλειστά τα σινεμά στην Ελλάδα

Δεν προκάλεσε έκπληξη η ανακοίνωση ότι τα σινεμά θα μείνουν κλειστά φέτος τα Χριστούγεννα.

Ηταν κάτι που διαφαινόταν από την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα και σε πλήρη συνέπεια και με το lockdown που παρατείνεται σε όλη τη χώρα με ελαχιστες εξαιρέσεις σε κάποιες εμπορικές δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμη: Διστακτικοί για την επιστροφή τους στις αίθουσες οι Αμερικάνοι

Σύμφωνα με τις σημερινές ανακοινώσεις (Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου) του Στέλιου Πέτσα στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών μέχρι τις 7 Ιανουαρίου μένουν κλειστά τα σχολεία, η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια, οι αθλητικές δραστηριότητες, εκτός από όσες έχουν εγκριθεί (για παράδειγμα, επαγγελματικά πρωταθλήματα Superleague και Basketleague), τα χιονοδρομικά κέντρα. Επίσης παρατείνεται η απαγόρευση διαπεριφερειακών μετακινήσεων, εξακολουθεί να ισχύει απαγόρευση συναθροίσεων και νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Κλειστά είναι τα σινεμά και στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Στη Γαλλία θα ανοίξουν στις 15 Δεκεμβρίου, στη Γερμανία θα παραμείνουν κλειστά και με την αρχή του νέου έτους, όπως στην Ελλάδα.

Τι θα γίνει μετά τις 7 Ιανουαρίου παραμένει άγνωστο.

Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.