Buzz

Ο Κρίστοφερ Νόλαν ετοιμάζεται για πόλεμο

στα 10

Η επόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν θα είναι μια περιπέτεια βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν ετοιμάζεται για πόλεμο

Η πληροφορία ήρθε από τοπική γαλλική εφημερίδα, την La Voix Du Nord καθώς ο Δήμος της Δουνκέρκης ανακοίνωσε ότι η πόλη ετοιμάζεται για τα γυρίσματα μιας μεγάλης αμερικάνικης παραγωγής το καλοκαίρι του 2016 και η εφημερίδα υποστήριξε πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αυτή θα είναι η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν μετά το «Interstellar». Και γρήγορα η πληροφορία επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Το φιλμ θα είναι βασισμένο στην «Επιχείρηση Ντιναμό», μια αποστολή διάσωσης 198.000 Βρετανών και 140.00 Γάλλων και Βέλγων στρατιωτών οι οποίοι είχαν αποκοπεί από τις μονάδες τους και περικυκλωθεί από τους Ναζί στην βόρεια Γαλλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κρίστοφερ Νόλαν κι ο αδελφός του και σταθερός συνεργάτης του στην συγγραφή των σεναρίων του Τζόναθαν, έχουν ήδη επισκεφθεί αρκετές φορές την Δουνκέρκη και τις γύρω περιοχές προκειμένου να εξερευνήσουν τον τόπο και να μελετήσουν τις συνέπειες του πόλεμου στους κατοίκους. Το «Dunkirk», λοιπόν, θα είναι η επόμενη ταινία του Νόλαν, η οποία μπορεί να έχει ακόμη καιρό μέχρι να ξεκινήσει γυρίσματα, αλλά έχει ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες, στις 21 Ιουλίου του 2017. Οσο για τους πρωταγωνιστές της, ο Τομ Χάρντι θα βρίσκεται επικεφαλής και οι Κένεθ Μπράνα και Μαρκ Ράιλανς από κοντά.

Διαβάστε ακόμη: