Buzz

Ο «Akira» ξανάρχεται, εις τριπλούν, με τον Κρίστοφερ Νόλαν στο τιμόνι

στα 10

Το έχουμε διαβάσει δεκάδες φορές ως τώρα, αλλά η κινηματογραφική μεταφορά του ιαπωνικού manga «Akira» από τη Warner Bros μοιάζει, τώρα, να γίνεται... πολλαπλή πραγματικότητα!

Ο «Akira» ξανάρχεται, εις τριπλούν, με τον Κρίστοφερ Νόλαν στο τιμόνι

Από το 2002 μέχρι σήμερα, έχουν ακουστεί δεκάδες φήμες για τη νέα ταινία «Akira», αμερικανική παραγωγή, live action ή μη, βασισμένη στο manga του Κατσουχίρο Οτομο - η πιο πρόσφατη ήταν η εκδοχή που ήθελε σκηνοθέτη του «Akira» τον Ζομ Κολέ-Σερά και πρωταγωνιστές τον Γκάρι Ολντμαν και την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, η οποία ξεχάστηκε στην πορεία, όπως κι η άλλη που στην ταινία θα πρωταγωνιστούσε ο Κιάνου Ριβς, ή ο Γκάρετ Χέντλαντ μαζί με την Κρίστιαν Στιούαρτ. Τώρα, όμως, ο «Akira» ξαναξυπνά και, αυτή τη φορά, ακόμα πιο φιλόδοξα!

Διαβάστε ακόμη: Ready Player One. Θα είναι αυτή η επόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν;

Η Warner Bros φαίνεται ότι ετοιμάζει όχι μία ταινία «Akira», αλλά μια τριλογία βασισμένη στο έργο του Οτομο, με συμπαραγωγό την Appian Way του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, σεναριογράφο τον Μάρκο Ραμίρες του «Sons of Anarchy» και σκηνοθέτη, τουλάχιστον της πρώτης, τον Κρίστοφερ Νόλαν, σ' ένα περιβάλλον που τού είναι απόλυτα ταιριαστό. Οι φήμες δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένες, αλλά περιμένουμε περισσότερα με ενδιαφέρον. Μάλιστα, με τις ήδη ανειλημμένες του Νόλαν και τον χαρακτηριστικά πολύ χρόνο που του παίρνει να ολοκληρώσει κάθε... opus του, δεν αποκλείεται η ταινία να είναι έτοιμη για το 2019, τη χρονιά του «μακρινού μέλλοντος» όπου εκτυλίσσεται η πρωτότυπη ιστορία!

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η αγαπημένη σκηνή δράσης του Κρίστοφερ Νόλαν!