Buzz

Ο Κρίστιαν Μπέιλ λυπάται που είπε τον Τζορτζ Κλούνεϊ γκρινιάρη

στα 10

Αν δεν έκανε τις τακτικές του χοντράδες, ο Κρίστιαν Μπέιλ δε θα ήταν αυτός που είναι κι ας πήρε τώρα η μπάλα έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν τολμούν και πολλοί να τα βάλουν.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ λυπάται που είπε τον Τζορτζ Κλούνεϊ γκρινιάρη

Ο Κρίστιαν Μπέιλ αυτόν τον καιρό είναι ο Μωυσής στο «Η Εξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» του Ρίντλεϊ Σκοτ και, σε αρμονία με τις ηθικές επιλογές του ήρωά του, είπε να κάνει το σωστό. Βρίσκοντας αφορμή το κόκκινο χαλί της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας στη Νέα Υόρκη, ο Μπέιλ απολογήθηκε επειδή σε πρόσφατη συνέντευξή του στο WSJ δήλωσε ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ «θα πρέπει να πάψει να κλαψουρίζει (whining) σχετικά με τους παπαράτσι».

Μπορεί ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ να μην έχουν πολλά κοινά, πέρα απ’ το ότι έχουν φορέσει κι οι δυο τη στολή του Μπάτμαν, αλλά δεν υπάρχει και λόγος για λυμένα ζωνάρια. Ετσι, ο Κρίστιαν Μπέιλ εξομολογήθηκε, «Εξυσα το κεφάλι μου με απορία μόλις το άκουσα. Σκέφτηκα, γιατί να το είπα εγώ αυτό; Τρέφω τεράστιο θαυμασμό για τον Κλούνεϊ, ούτε που μπορώ να διανοηθώ την καθημερινή εισβολή στην ιδιωτική του ζωή. Οι ζωές μας δε συγκρίνονται, εκείνος είναι ένας πραγματικός σταρ του σινεμά. Εγώ είμαι απλώς τυχερός που βρίσκω δουλειά.»

Κι αν ο Μπέιλ είναι κύριος που έλυσε την παρεξήγηση, άλλο τόσο είναι κι ο Κλούνεϊ που δε σχολίασε ποτέ τη δήλωση του Μπέιλ, παρότι τις τελευταίες μέρες έγινε πρωτοσέλιδο και trending topic.

Διαβάστε ακόμη: