Buzz

Ο Κρίστιαν Μπέιλ αντιμέτωπος με την Αγρια Δύση, στο τρέιλερ του «Hostiles»

στα 10

Ο Κρίστιαν Μπέιλ και η Ρόζαμουντ Πάικ πρωταγωνιστούν στο αιματοβαμμένο γουέστερν που υπογράφει σκηνοθετικά ο Σκοτ Κούπερ.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ αντιμέτωπος με την Αγρια Δύση, στο τρέιλερ του «Hostiles»

Βρισκόμαστε στα 1892. Ενας λοχαγός του αμερικανικού στρατού αναλαμβάνει απρόθυμα να μεταφέρει με ασφάλεια έναν ετοιμοθάνατο αρχηγό των Τσεγιέν και την οικογένειά του πίσω στα εδάφη της φυλής τους, ξεκινώντας ένα επικίνδυνο ταξίδι από το απομονωμένο φυλάκιο στο Νέο Μεξικό όπου βρίσκονται, προς τα βοσκοτόπια της Μοντάνα. Στην πορεία, οι δύο πρώην αντίπαλοι θα συναντήσουν μια νεαρή χήρα που είδε την οικογένειά της να δολοφονείται. Μαζί, θα πρέπει να διασχίσουν το αφιλόξενο τοπίο, έχοντας να αντιμετωπίσουν επιπλέον τις ενέδρες εχθρικών Κομάντσι και αδίστακτων παρανόμων.

Αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Σκοτ Κούπερ («Crazy Heart», «Out of the Furnace», «Black Mass»), ένα αιματοβαμμένο γουέστερν με πρωταγωνιστές τους Κρίστιαν Μπέιλ, Ρόζαμουντ Πάικ και Μπεν Φόστερ.

Διαβάστε ακόμη: «Godless»: H καινούρια σειρά του Στίβεν Σόντερμπεργκ είναι γουέστερν

Hostile 607

Οι κριτικές υπήρξαν μάλλον αντιφατικές για την ταινία όταν έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τέλιουραϊντ τον Σεπτέμβριο, όμως οι περισσότερες συμφωνούν ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες ερμηνείες του Κρίστιαν Μπέιλ τα τελευταία χρόνια, που ίσως τον οδηγήσει μέχρι τις υποψηφιότητες των Οσκαρ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου και μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη