Buzz

Η Κλόε Σεβινί φτιάχνει ένα φανζίν για όλους τους άντρες που αγάπησε στη ζωή της!

στα 10

«No Time for Love» τιτλοφορείται το φανζίν που έφτιαξε η Κλόε Σεβινί για να τιμήσει τους άντρες της ζωής της - από τον πατέρα της μέχρι τον πρώτο της μεγάλο έρωτα και τον τελευταίο σύντροφo της.

Η Κλόε Σεβινί φτιάχνει ένα φανζίν για όλους τους άντρες που αγάπησε στη ζωή της!

Η ιδέα του «No Time for Love» γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της έκδοσης του «Chloe Sevigny», ενός τόμου με φωτογραφίες από την καριέρα της Κλόε Σεβινί από τις ημέρες των «Kids» μέχρι και σήμερα.

Αναζητώντας υλικό για το συγκεκριμένο βιβλίο, η Σεβινί έπεσε πάνω σε ένα ανεκτίμητο υλικό από προσωπικές στιγμές της και σκέφτηκε πως θα ήταν μια καλή ιδέα να φτιάξει ένα φανζίν για τους Innen Zines που να χαρτογραφεί την «άγνωστη» ερωτική της ζωή.

«Μόλις κυκλοφόρησα ένα βιβλίο τις εκδόσεις Rizzoli και η διαδικασία της κατασκευής του ήταν τόσο διασκεδαστική και γεμάτη προκλήσεις που όταν έσκασε η ιδέα να φτιάξω και ένα φανζίν με προσωπικές φωτογραφίες σκέφτηκα: "Γιατί όχι;". Η Innen Zines υπήρξε το τέλειο "σπίτι" για πολλούς φίλους και καλλιτέχνες που θαυμάζω, οπότε σκέφτηκα πως ήταν το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσω.»

Δείτε ακόμη: Η λεσβιακή ονείρωξη της Κλόι Σεβινί: «The Beckoning»

Chloe Sevigny Zine

To φανζίν περιλαμβάνει ανέκδοτες φωτογραφίες της Σεβινί με τους άντρες της ζωής της - ξεκινώντας από τον πατέρα της, με την ιδιαιτερότητα πως στο πρόσωπο καθενός από από αυτούς ένα vintage στίκερ εξασφαλίζει την ανωνυμία τους και κάνει το όλο πρότζεκτ κάτι ανάμεσα σε ένα εφηβικό ημερολόγιο και ενός είδους art project νέας κοπής.

Η Σεβινί γλίτωσε με αυτόν τον τρόπο τον σκόπελο των ενδεχόμενων μηνύσεων, αφού πριν είχε καθαρίσει και με τα δικαιώματα - οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από την ίδια ή τα αγόρια που είναι δίπλα της ή από κοινούς τους φίλους και θαλάμους στο δρόμο.

Chloe Sevigny Zine

Chloe Sevigny Zine

Chloe Sevigny Zine

Chloe Sevigny Zine

To «No Time For Love» θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου σε μόλις 1000 αντίτυπα. Εδώ, ωστόσο, μπορείτε ήδη να το παραγγείλετε.

Διαβάστε ακόμη: