Buzz

Η λεσβιακή ονείρωξη της Κλόι Σεβινί: «The Beckoning»

στα 10

Η Κλόι Σεβινί πρωταγωνιστεί σ' ένα μικρού μήκους fashion video, με νουάρ αισθητική και κρυφές στοιχειωμένες φαντασιώσεις. Δείτε το «The Beckoning»...

Η λεσβιακή ονείρωξη της Κλόι Σεβινί: «The Beckoning»

Από την πρώτη στιγμή που την είδαμε πριν είκοσι σχεδόν χρόνια, στα μικράτα της, η Κλόι Σεβινί είχε ψύχωση με την μόδα. Ή τουλάχιστον μία εναλλακτική ανάγνωση της μόδας και πώς αυτή έπαιρνε μορφή στο πρόσωπο του «It girl» των 90ς. Εχοντας φωτογραφηθεί αρκετές φορές για περιοδικά μόδας, έχοντας περπατήσει πασαρέλες underground σχεδιαστών κι έχοντας λανσάρει ένα εντελώς δικό της στιλ, δεν μας ξαφνιάζει καθόλου να τη βλέπουμε πρωταγωνίστρια ενός φιλμ μικρού μήκους για λογαριασμό της Καναδικής σειράς ρούχων SSENSE.

Σκηνοθετημένο από τη διάσημη χορογράφο και σκηνοθέτη μουσικών βίντεο Μάριαμ Λ' Ανζ και στοιχειωμένο από την μουσική των Eaux, αυτό το ατμοσφαιρικό νεονουάρ ταινιάκι παρουσιάζει τη θλιμμένι Σεβινί να βασανίζεται από το φάντασμα της πρώην ερωμένης της.

«Ολοι έχουμε ζήσει ένα drama, σε όλους έχουν μείνει υπόγεια κατάλοιπα, τρομαχτικά συναισθήματα...» είπε η ίδια σχολιάζοντας το ύφος και το στόρι του βίντεο.

4

5

6

Τα γυρίσματα έγιναν στο διάσημο κτίριο των Los Altos Apartments στο Λος Αντζελες που όπως μας λέει η σκηνοθέτις «αποπνέει και παραπέμπει στο βαθύ παρελθόν του Χόλιγουντ...»

Για αυτό και τα ρούχα που φοράει η Σεβινί (από την επερχόμενη φθινοπωρινή κολεξιόν της SSENSE θέλουν να θυμίζουν το γκλάμουρ των χολιγουντιανών σταρ του προηγούμενου αιώνα.

1

2

3

Η περίληψη της ταινίας διαβάζει: «Στοιχειωμένη από τις αναμνήσεις της Μαντλέν, της πρώην ερωμένης της που την εγκατέλειψε, εκείνη περιμένει τον Τζακ για να περάσει να την πάρει. Ομως εκείνος δεν εμφανίζεται ποτέ. Αντ' αυτού...»

Πατήστε στο play:


Περισσότερη Κλόι Σεβινί: