Buzz

Οι κότες το σκάνε ξανά στο τρέιλερ του «Chicken Run: Dawn of the Nugget»

στα 10

Η αγαπημένη ταινία του στούντιο Aardman επιστρέφει με σίκουελ τον Δεκέμβριο στο Netflix.

Οι κότες το σκάνε ξανά στο τρέιλερ του «Chicken Run: Dawn of the Nugget»

Εχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που η τότε που κυκλοφόρησε στις αίθουσες το «Chicken Run», η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του στούντιο Aardman και αποτέλεσε μια τεράστια κινηματογραφική επιτυχία μιας και, ακόμη μέχρι και σήμερα, είναι η πιο προσοδοφόρα stop motion animation ταινία με πάνω από 220 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Οι φαν της ταινίας, και το ίδιο το στούντιο ακόμη, ήθελαν να δουν μια συνέχεια της να γίνεται πραγματικότητα, αλλά από ότι φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια οι συγκυρίες δεν το επέτρεπαν. Κι αυτό μέχρι τώρα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να επιστρέψετε πίσω στη φάρμα Τουίντι μαζί με τις κότες που, αυτή την φορά, προσπαθούν όχι να το σκάσουν αλλά να ξαναχωθούν μέσα σε αυτή. Τρέλα! Αν η πρώτη σατίριζε ταινίες όπως «Η Μεγάλη Απόδραση», τότε το σίκουελ με τίτλος «Chicken Run: Dawn of the Nugget» βασίζεται περισσότερο στην «Επικίνδυνη Αποστολή» με τις κότες να προσπαθούν πρέπει να εισβάλουν σε μια υψηλής ασφάλειας εγκατάσταση για μια ειδική αποστολή.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Το Αγόρι και ο Ερωδιός» του Χαγιάο Μιγιαζάκι

Chicken Run: Dawn of the Nugget

Ο σκηνοθέτης του «ParaNorman» Σαμ Φελ αναλαμβάνει την σκηνοθεσία από τον Νικ Παρκ (ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε τον «Ανθρωπο των Σπηλαίων»), το σενάριο θα είναι από τους Κάρεϊ Κερκπάτρικ και Τζον Ο’ Φέρελ, οι οποίοι είχαν γράψει και το σενάριο της πρώτης, ενώ ο Πολ Κιούλεϊ του «Σον το Πρόβατο: Η Ταινία» έχει αναλάβει την παραγωγή.

Στην ταινία δανείζουν τις φωνές τους οι Ζάκαρι Λέβαϊ, Θάντι Νιούτον, Μπέλα Ράσμεϊ, Ρόμες Ρανγκανάθαν, Ντέιβιντ Μπράντλεϊ, Ντάνιελ Μέις, Τζέιν Χόροκ, Ιμέλντα Στόντον, Λιν Φέρκγιουσον, Μιράντα Ρίτσαρντσον και Πίτερ Σεραφίνοβιτς.

Το «Chicken Run: Dawn of the Nugget» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ BFI του Λονδίνου, πριν το δούμε στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου.

Chicken Run: Dawn of the Nugget