Buzz

«Chevalier»: Η Αθηνά Τσαγγάρη ξεκινάει γυρίσματα!

στα 10

Γνωρίζαμε από καιρό πως η Αθηνά Τσαγγάρη ετοιμάζει την επιστροφή της μετά τη διεθνή επιτυχία του «Attenberg» και να που τώρα μαθαίνουμε πως ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα της ταινία με τίτλο «Chevalier».

Flix Team
«Chevalier»: Η Αθηνά Τσαγγάρη ξεκινάει γυρίσματα!

Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Οταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της νέας ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη με τίτλο «Chevalier», σε σενάριο του Ευθύμη Φιλίππου και της Αθηνάς Τσαγγάρη με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Κέντρο, Πάνο Κορώνη, Βαγγέλη Μουρίκη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Σάκη Ρουβά και Γιάννη ∆ρακόπουλο, Νίκο Ορφανό και Κώστας Φιλίππογλου.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Faliro House Productions (παραγωγός: Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος) και της Haos Film (παραγωγός: Μαρία Χατζάκου) με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, ενώ τη διανομή της έχει εξασφαλίσει η Feelgood Entertainment.

To «Chevalier», τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη, έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το «Attenberg» που διακρίθηκε διεθνώς, ενώ ενδιάμεσα και ανάμεσα σε άλλα, η σκηνοθέτης γύρισε το μικρού μήκους «The Capsule», πρωταγωνίστησε στο «Πριν τα Μεσάνυχτα» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και συνεχίζει να ετοιμάζει το φιλόδοξο σχέδιο επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Duncharon».

Ανυπομονούμε...

Διαβάστε ακόμη: