Buzz

«Petite Maman»: Η Σελίν Σιαμά γυρίζει ήδη τη νέα της ταινία

στα 10

Οπως λέει η ίδια ακόμη και υπό τις παρούσες συνθήκες «the show must go on».

«Petite Maman»: Η Σελίν Σιαμά γυρίζει ήδη τη νέα της ταινία

Μετά την τεράστια επιτυχία της τελευταίας ταινίας της «Το Πορτρέτο Μιας Γυναίκας Που Φλέγεται», η Σελίν Σιαμά, είναι πλέον ανάμεσα στις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις του ευρωπαϊκού σινεμά, μια ανέκαθεν σπουδαια σκηνοθέτης που τώρα πια μετριέται ανάμεσα στους masters.

Και κάπως έτσι το επόμενο βήμα της αναμένεται ήδη με ανυπομονησία κι απ΄ότι φαίνεται, θα γίνει πιο γρήγορα απ΄ότι φανταζόμασταν, αφού η Σιαμά βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές μέρες σε γυρίσματα.

Δείτε ακόμη: «Οποιος λέει ότι η ταινία του δεν είναι πολιτική, νιώθει καλά με το πώς λειτουργεί ο κόσμος.» Η Σελίν Σιαμά μας βάζει φωτιά, με απόλυτη ηρεμία

celine sciamma 607

Η νέα της ταινία λοιπόν, θα λέγεται «Petite Maman» και απ΄ ότι ξέρουμε ήδη θα ακολουθεί την ιστορία δυο μικρών κοριτσιών, δίδυμων αδλεφών και υποθέτουμε -κρίνοντας από τον τίτλο- και της νεαρής μητέρας τους.

Αν όλα πάνε καλά, η ταινία θα είναι έτοιμη για τα φεστιβάλ του καλοκαιριού -και ναι, αυτά περιλαμβάνουν και τις Κάννες που εξακολουθούν να μην ξέρουν πότε θα γίνουν- εν τω μεταξύ το όνομα της Σιαμά θα το βρείτε και στη νέα ταινία του Ζακ Οντιάρ, αφού είναι μια από τις σεναριογράφους του «Les Olympiades».

Δείτε ακόμη: «Les Olympiades»: O Ζακ Οντιάρ μεταφέρει τις ιστορίες του Εϊντριεν Τομίνε στο σινεμά