Industry

Casting Call για το «Arcadia» του Γιώργου Ζώη

στα 10

Ο Γιώργος Ζώης αναζητά ηθοποιούς για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, «Arcadia».

Flix Team
Casting Call για το «Arcadia» του Γιώργου Ζώη

Τι είναι το «Arcadia» (σ.σ. προηγούμενος τίτλος «Faraway»);

Ενα ρομαντικό θρίλερ. Μία ιστορία αγαπης σ' ένα στοιχειωμένο σπίτι.

Μόνο αυτό γνωρίζουμε προς το παρόν.

Το σενάριο της δεύτερης μεγάλου μήκους ταινίας του Γιώργου Ζώη, μετά το «Interruption», υπογράφει ο Ζώης με την Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Μαρία Δρανδάκη από την Homemade Films και ο Στέλιος Κοτιώνης και η Αντιγόνη Ρώτα από τη FOSS Productions. Το σενάριο επιλέχθηκε στο Next Step του Φεστιβάλ Καννών και στο Co-Production Forum του Φεστιβάλ Βερολίνου.

Arcadia 607

Παρακάτω η ανακοίνωση για το casting call για συμπρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Νοέμβριο του 2021.

Η εταιρία Homemade Films και FOSS Productions, για την ανάγκη σε συμπρωταγωνιστικό ρόλο της νέας μεγάλου μήκους ταινίας του Γιώργου Ζώη, με τίτλο «Arcadia», σενάριο επιλεγμένο από το πρόγραμμα Next Step του Φεστιβάλ των Καννών και στο Co-Production Forum του Φεστιβάλ Βερολίνου, που τα γυρίσματά της θα πραγματοποιηθούν το Φθινόπωρο του 2021 στην Αθήνα αναζητά: αγόρια ηθοποιούς, ερασιτέχνες ή απλώς με όρεξη 15-20 ετών (πραγματική ηλικία).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν βιογραφικό σημείωμα (να αναγράφεται το όνομα, κινητό τηλέφωνο, καθώς φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο παρουσίασης 1 λεπτού) στην ηλεκτρονική διεύθυνση farawaycasting2020@gmail.com.


Δείτε ακόμη: «Third Kind»: Δείτε τη βραβευμένη μικρού μήκους ταινία του Γιώργου Ζώη