Buzz

Μετά το «Magical Girl», ο Κάρλος Βερμούτ καταπιάνεται με μια... μαγική γυναίκα

στα 10

Βραβευμένος στο Σαν Σεμπαστιάν πριν τέσσερα χρόνια, ο Κάρλος Βερμούτ επιστρέφει στο φεστιβάλ για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «Quién te Cantará».

Μετά το «Magical Girl», ο Κάρλος Βερμούτ καταπιάνεται με μια... μαγική γυναίκα

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ισπανού Κάρλος Βερμούτ, το «Magical Girl» του 2014, μάς άφησε, όχι μόνο με τις καλύτερες εντυπώσεις για μια ευφάνταστη κι ευαίσθητη - κι αρκετά σκοτεινή - ματιά στη γυναικεία ψυχοσύνθεση, αλλά και με μια μεγάλη ανυπομονησία για το επόμενο βήμα του.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε να δούμε στο 75ο Φεστιβάλ Βενετίας

quien te cantara 607

Το οποίο έρχεται αυτό το φθινόπωρο: το «Quién te Cantará» θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, εκεί όπου η πρώτη ταινία του Βερμούτ είχε κερδίσει το Μεγάλο Βραβείο. Ο τίτλος της ταινίας σημαίνει «ποιος θα σου τραγουδήσει», αλλά είναι και ο τίτλος του διάσημου στην Ισπανία τραγουδιού της Mocedades από το 1978.

quien te cantara 607

To «Quién te Cantará» έχει ως κεντρική ηρωίδα τη (μυθοπλαστική) Λίλα Κάσεν, την πιο επιτυχημένη Ισπανίδα τραγουδίστρια του '90, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, από τη μια μέρα στην άλλη. Δέκα χρόνια αργότερα, η Λίλα ετοιμάζεται για τη θριαμβευτική επιστροφή της στη σκηνή αλλά, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη ημερομηνία, χάνει τη μνήμη της σ' ένα δυστύχημα. Παράλληλα, η Βιολέτα, κάθε βράδυ, αποδρά από τη ζοφερή της πραγματικότητα, κάνοντας το μόνο πράγμα που της φέρνει ευτυχία: υποδύεται τη Λίλα Κάσεν σε καραόκε, μπροστά σε μεγάλο κοινό. Μια μέρα, η Βιολέτα δέχεται μια συναρπαστική πρόταση, να διδάξει στη Λίλα Κάσεν πώς να γίνει, πάλι, η Λίλα Κάσεν.

quien te cantara 607

Με πρωταγωνίστριες τη Νάγια Νίμρι (την αξέχαστη Ανα των «Εραστών του Αρκτικού Κύκλου») ως Λίλα και τη Εβα Λόρακ ως Βιολέτα, το «Quién te Cantará» υπόσχεται ένα σύνθετο γυναικείο δράμα, στα όρια της λογικής και της παράνοιας, της πραγματικότητας και της φαντασίας. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ, χωρίς υπότιτλους ακόμα.

Διαβάστε ακόμη: Κάρλος Βερμούτ | Ο φόβος είναι ο αληθινός εχθρός της ψυχής


quien te cantara poster 607