Buzz

Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς έχει τρέιλερ

στα 10

Ο Χιου Γκραντ έκανε πίσω, ο Κόλιν Φερθ μένει σταθερός, ο Πάτρικ Ντέμπσι δανείζει λίγο mcdreaminess. Η καινούρια «Μπρίτζετ Τζόουνς» έχει και μωρό και τρέιλερ!

Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς έχει τρέιλερ

Ετοιμαστείτε για γεννητούργια. Η Μπρίτζετ Τζόουνς, η δημοσιογράφος-γκαφατζού-αντιηρωίδα των κομεντί που έκανε διάσημη τη Ρενέ Ζελβέγκερ, επιστρέφει 11 χρόνια μετά το σίκουελ της αυθεντικής ταινίας, «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς». Κι αυτή τη φορά θα... εγκυμονεί (όχι κινδύνους ενός κακογραμμένου σεναρίου, ευχόμαστε). Το «Bridget Jones's Baby», η τρίτη ταινία της σειράς, στηρίζεται κι αυτό σε βιβλίο της Ελεν Φίλντινγκ (στο «Bridget Jones: Mad About the Boy»), με σκηνοθέτιδα την Σάρον Μαγκουάιρ (που υπέγραψε και την πρώτη ταινία) και θα είναι έτοιμο για τις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ακόμη: O Πάτρικ Ντέμπσι αποχαιρετά για πάντα τον McDreamy και αγωνιά για το μέλλον των ρομαντικών κομεντί

Οι Ρενέ Ζελβέγκερ και Κόλιν Φερθ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως «Μπρίτζετ Τζόουνς» και «Μαρκ Ντάρσι», κι ο νέος ανταγωνιστής του Μαρκ, καθώς ο Χιου Γκραντ δε συμμετέχει στην ταινία, δεν είναι άλλος από τον Πάτρικ Ντέμπσι.Το σενάριο της ταινίας δεν ακολουθεί πιστά το βιβλίο της Φίλντινγκ, το οποίο θέλει την Τζόουνς να μεγαλώνει δύο παιδιά μόνη της, μετά το... θάνατο του Ντάρσι, γιατί τότε, άλλωστε, πώς θα έπαιζε ο Κόλιν Φερθ; Οπως καταλαβαίνουμε κι από το τρέιλερ (δείτε το παρακάτω), η Μπρίτζετ κι ο Μαρκ έχουν μόλις χωρίσει, εκείνη συναρπάζεται (πώς όχι;) από τον Ντέμπσι, διαπιστώνει γρήγορα πως είναι έγκυος και δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του «Bridget Jones's Baby», μάλλον με διασκεδαστικότερο στοιχείο την Εμα Τόμσον ως γυναικολόγο.

Διαβάστε ακόμα: