Buzz

Ο Μπράιαν Κοξ κατηγορεί τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις για τη Μέθοδο

στα 10

Ο ηθοποιός του «Succession» θεωρεί πως η μανία του Τζέρεμι Στρονγκ με τη Μέθοδο ξεκίνησε από τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις.

Ο Μπράιαν Κοξ κατηγορεί τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις για τη Μέθοδο

Ο Μπράιαν Κοξ στο παρελθόν δεν έχει κρύψει το πόσο μισεί τη Μέθοδο. Μάλιστα την είχε χαρακτηρίσει ως «αμερικάνικες μαλακίες» και «βλακείες», ενώ είχε αναφερθεί στον συμπρωταγωνιστή του από την σειρά του HBO «Succession», Τζέρεμι Στρονγκ, και τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε ως «πολύ ενοχλητικό». Αλλά φαίνεται πως ο Κοξ τώρα βρήκε έναν νέο στόχο που ισχυρίζεται ότι είναι η πηγή όλων αυτών των προβλημάτων.

Μιλώντας στο Variety ο Κοξ αναφέρθηκε στον Στρονγκ με αρκετά θετικά σχόλια λέγοντας πως «χαίρομαι που δεν πονάει προσωπικά» και αποκαλώντας τον «υπέροχο ηθοποιό». Στη συνέχεια, όμως, επιστρέφει στην κριτική του αποκαλώντας το υποκριτικό στυλ του Στρονγκ κυρίαρχο ζήτημα στη βιομηχανία. «Είναι πραγματικά μια πολιτιστική σύγκρουση», συνέχισε ο ηθοποιός. «Δεν ανέχομαι όλα αυτά τα αμερικανικά σκατά. Συγγνώμη κιόλας. Oλα αυτά τα “σκέφτομαι, άρα νιώθω”. Απλώς κάνε τη δουλειά σου. Μη γίνεστε ένα με αυτούς τους ρόλους.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπράιαν Κοξ υποστηρίζει την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

brian cox

Αλλά από ποy ξεκίνησε όλη αυτή η έντονη μεθοδική υποκριτική; Σύμφωνα με την Κοξ, από τον πρώην μέντορα του Τζέρεμι Στρογνκ, και ιδιαίτερα ταλαντούχο και βραβευμένο ηθοποιό, τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις. «Βγήκε στην σύνταξη σε ηλικία 55 ετών και εγώ σκέφτομαι πως τότε είναι που αρχίζουν να υπάρχουν πραγματικά ενδιαφέροντες ρόλοι. Εχεις αποσυρθεί ακριβώς στο σημείο που οι ρόλοι γίνονται καλύτεροι!» είπε ο Κοξ για τον Ντέι-Λιούις. «Και φυσικά ο Τζέρεμι ήταν ο βοηθός του Νταν. Ετσι έχει μάθει όλα αυτά τα πράγματα από τον Νταν.»

Πάντως ο Τζέρεμι Στρονγκ είχε αναφερθεί πρόσφατα σε όλες αυτές τις αντιλήψεις του συμπρωταγωνιστή σε μια συνέντευξη στο GQ λέγοντας πως «όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν την γνώμη τους. Πιστεύω επίσης ότι ο Μπράιαν Κοξ, για παράδειγμα, έχει κερδίσει το δικαίωμα να λέει ό,τι στο διάολο θέλει. Δεν χρειαζόταν να αναφερθεί κάποιος σε αυτό. Νιώθω πολλή αγάπη για τα αδέρφια μου και τον πατέρα μου από την σειρά. Και είναι σαν οικογένεια με την έννοια ότι, και είμαι σίγουρος ότι θα το έλεγαν κι αυτοί επίσης, δεν σου αρέσουν πάντα οι άνθρωποι που αγαπάς. Θα τους σέβομαι πάντα»

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν του «Succession» θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου στο HBO Max.