Buzz

Ο Μπράιαν Κοξ μιλά με σκληρά λόγια για τη Μέθοδο

στα 10

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο για την πρεμιέρα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί και δε μάσησε τα λόγια του όταν μίλησε για τη Μέθοδο.

Ο Μπράιαν Κοξ μιλά με σκληρά λόγια για τη Μέθοδο

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα για τη Μέθοδο. Υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί που την υπερασπίζονται, και μάλιστα φανατικά, όπως πρόσφατα είχε δηλώσει και ο Αντριου Γκάρφιλντ, αλλά υπάρχουν και αρκετοί που την θεωρούν επικίνδυνη, ακόμα και «αρρώστια».

Στους τελευταίους συγκαταλέγεται και ο ηθοποιός Μπράιν Κοξ όπου, μετά και την αποχώρησή του από το «Succession» και τον ρόλο του πατριάρχη Λόγκαρν Ρόι πρωταγωνιστεί στην ταινία «Prisoner’s Daughter, η οποία έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Στη συνέντευξη τύπου ο Κοξ αναφέρθηκε στη Μέθοδο και δε μάσησε τα λόγια του. «Δεν κρατώ πολλά από τις αμερικάνικες μαλακίες, ότι πρέπει να έχω μια θρησκευτική εμπειρία κάθε φορά που παίζεις έναν ρόλο. Είναι βλακείες. Δεν κολλάω στους χαρακτήρες που υποδύομαι. Τους αφήνω να περάσουν από μέσα μου. Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος να αποδεχτείς, ως ηθοποιός. Στέκεσαι εκεί, είσαι έτοιμος να δεχτείς ό,τι σου πετάξουν», είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αντριου Γκάρφιλντ υπερασπίζεται τη Μέθοδο

prisoner's daughter

Και συνέχισε λέγοντας «έτσι επιτρέπετε στους χαρακτήρες να περάσουν από μέσα σας. Είμαστε Βρετανοί. Προερχόμαστε από μια “μεγάλη παράδοση”. Απλώς το αφήνεις να περάσει μέσα σου. Και δεν μπαίνεις μπροστά του.»

Στην ταινία «Prisoner’s Daughter, σε σκηνοθεσία της Κάθριν Χάρντγουικ, ο Κοξ παίζει τον ρόλο ενός καταδικασμένου εγκληματία ο οποίος βγαίνει ελεύθερος όταν μαθαίνει πως έχει καρκίνο και πως του μένει λίγος καιρός ακόμα ζωής. Αποφασίζει να περάσει τις τελευταίες του μέρες με την κόρη του, την οποία ερμηνεύει η Κέιτ Μπέκινσεϊλ και εκεί βλέπει για πρώτη φορά τον εγγονό του, με το οποίον αρχίζει να συνδέεται και να γνωρίζει καλύτερα.