Buzz

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θυμάται πως ένας διάσημος σκηνοθέτης σχολίασε αρνητικά τις οσκαρικές του υποψηφιότητες

στα 10

Ο Κούπερ νιώθει πως, παρόλο τις 9 υποψηφιότητές του, το Χόλιγουντ δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θυμάται πως ένας διάσημος σκηνοθέτης σχολίασε αρνητικά τις οσκαρικές του υποψηφιότητες

Για κάποιους το Χόλιγουντ είναι λάμψη και δόξα, όπου τα όνειρά όλων μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ομως όσοι δουλεύουν σε αυτό θα εξομολογηθούν πως κάτω από όλη αυτή την λάμψη υπάρχει αρκετή σαπίλα, φθόνος και κακία. Κάτι που επιβεβαιώνει και Μπράντλεϊ Κούπερ.

Μιλώντας στο γνωστό podcast «SmartLess» των Τζέισον Μπέιτμαν, Σον Χέις και Γουίλ Αρνέτ, ανάφερε πως ένας γνωστός σκηνοθέτης, τον οποίο δεν κατονόμασε, κατά την διάρκεια ενός οσκαρικού πάρτι το οποίο γινόταν για το «Ενα Αστέρι Γεννιέται», σχολίασε αρνητικά το πως ο Κούπερ είχε, τότε, 7 οσκαρικές υποψηφιότητες. Στο ίδιο πάρτι ήταν μαζί τους και μια διάσημη ηθοποιός, την οποία ούτε αυτή κατονόμασε, με τρεις υποψηφιότητες που έκαναν τον σκηνοθέτη να πει «σε τι κόσμο ζούμε που εσύ έχεις εφτά υποψηφιότητες κι αυτή μόνο τρεις;». Ο Κούπερ τότε έμεινε άναυδος και είπε «αδερφέ γιατί είσαι τόσο μαλάκας; Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Τράβα γαμήσου.»

Διαβάστε ακόμα: Το «Maestro» θα είναι η πιο φιλόδοξη ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ

Bradley Cooper MAIN

Ο Κούπερ, ο οποίος έχει τώρα 9 οσκαρικές υποψηφιότητες, θεωρεί πως το Χόλιγουντ δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε μια τέτοια αντιμετώπιση. Το 2011 και όταν ο ίδιος πήρε την πρώτη του υποψηφιότητα για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, και συναγωνίζονταν τους Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Χιού Τζάκμαν, Χοακίν Φίνιξ και τον Ντενζέλ Γουάσινγκτον για το βραβείο του Α’ Ανδρικού Ρόλου, τον πλησίασε μια «ηρωίδα γυναίκα ηθοποιός» και του είπε «είδα την ταινία σου και σου αξίζει αυτή η υποψηφιοτητούλα. Και έγω ήμουν σε φάση “συγγνώμη τι;” “Η υποψηφιοτητούλα”. Και 10-20 λεπτά αργότερα – δεν κάνω πλάκα – την προσπέρασα πηγαίνοντας στην τουαλέτα και την είδα να μουρμουρίζει την λέξη “υποψηφιοτητούλα”. Και θυμάμαι να σκέφτομαι τι γαμίδια είναι αυτή η πόλη; Μπορείς να φανταστείς να πεις κάτι τέτοιο σε κάποιον; Πρέπει να είσαι τελείως γαμημένος μέσα σου για να κάνεις κάτι τέτοιο», είπε ο Κούπερ.

Παρόλα αυτά όμως και το σνομπισμό που δέχεται από διάφορους συναδέλφους, η καριέρα του Κούπερ συνεχίζει να ανεβαίνει και από ό,τι φαίνεται θα φτάσει στο κρεσέντο της με την ταινία «Maestro», από την οποία σίγουρα θα κερδίσει και άλλες οσκαρικές υποψηφιότητες και (ευχόμαστε αυτή την φορά) και νίκες.