Buzz

Fleur de Miraval: Ο Μπραντ Πιτ διαφημίζει τη ροζ σαμπάνια του

στα 10

Mετά από πέντε χρόνια καλλιέργειας, στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η ροζ σαμπάνια από τα κτήματα του Μπραντ Πιτ στη Προβηγκία. Αν έχετε 390 δολάρια για κάθε μπουκάλι, τρέξτε.

Flix Team
Fleur de Miraval: Ο Μπραντ Πιτ διαφημίζει τη ροζ σαμπάνια του

Ο Μπραντ Πιτ είχε ερωτευθεί τη Νότιο Γαλλία, όσο είχε ερωτευθεί και την Αντζελίνα. Εκεί, στο Château Miraval, παντρεύτηκαν το 2014, το ονόμασαν το «δεύτερο σπίτι» τους και το αγόρασαν μαζί με τους αμπελώνες του.

Το 2015, ο Πιτ ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον οινοποιό Μαρκ Περάν για τη δημιουργία μίας νέας σαμπάνιας. Στην ομάδα τους προστέθηκε κι ο διάσημος παραγωγός του είδους, Ρόντολφ Πέτερς, ο οποίος χρησιμοποιεί τη μέθοδο «saignée» για τη δημιουργία ροζ σαμπάνιας.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά. Το «Fleur de Miraval», μία ροζ σαμπάνια κόσους 390 δολαρίων ανά μπουκάλι θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 15 Οκτωβρίου. Κι ο Μπραντ είναι πολύ περηφανος για το επίτευγμά του.

Θυμηθείτε πώς άρχισαν όλα: Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: τώρα και οινοποιοί

Brad Pitt pink champaign 607 1

brad pitt champaign 607

«Το «Miraval δεν είναι ένα ακόμα σελέμπριτι ποτό. Είναι το υπέροχο, εξαιρετικό δημιούργημα του κτήματος που ερωτεύτηκα. Του αμπελώνα που συνεχίζω να επενδύω για να το κάνω ένα από τα καλύτερα στην Προβηγκία. Για την σαμπάνια, συνεργάζομαι με την οικογένεια Περάν. Μία οικογένεια οινοποιών πέντε γενεών. Δεν το κάνω από μόδα, δε θα μου περάσει. Εχω δεσμευτεί σε αυτή τη συνεργασία μακροπρόθεσμα.»

Τα 20.000 μπουκάλια της πρώτης έκδοσης Fleur de Miraval , ηλικίας τριών ετών και προέλευσης από τις περίφημες σπηλιές των Péters, αποτελούνται από 75% chardonnay και 25% νεαρό μείγμα pinot noir.

«Για μένα, η σαμπάνια δημιουργεί συναισθήματα γιορτής, ποιότητας, κύρους και πολυτέλειας. Αλλά η ροζ σαμπάνια είναι ακόμη σχετικά άγνωστη. Φέροντας την εγγύηση της Miraval, ήθελα να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή μάρκα ροζ σαμπάνιας, εστιάζοντας όλες τις προσπάθειές μας σε αυτό το απίθανο χρώμα της».

Διαβάστε περισσότερα: