Buzz

«Blossoms Shanghai»: Ο Γουόνγκ Καρ Γουάι επιστρέφει και στη Σαγκάη και στην οθόνη (αλλά... την μικρή!)

στα 10

Επτά χρόνια μετά το «The Grandmaster», ο μάστερ επιστρέφει με νέα δουλειά. Αλλά, για πρώτη φορά, στην μικρή οθόνη.

«Blossoms Shanghai»: Ο Γουόνγκ Καρ Γουάι επιστρέφει και στη Σαγκάη και στην οθόνη (αλλά... την μικρή!)

Ενα χρόνo πριν, διαβάζαμε ότι ο Γουόνγκ Καρ Γουάι είχε στα σχέδια το «Blossoms» ως την επόμενη ταινία του, και μάλιστα ως ολοκλήρωση της τριλογίας ταινιών του («In the Mood For Love», «2046»), αφιερωμένη στη γενέτειρά του, Σαγκάη.

Πράγματι ο μάστερ, 7 χρόνια μετά το «The Grandmaster», επιστρέφει αλλά όχι στην μεγάλη - στη μικρή οθόνη. Μόλις επιβεβαίωσε ότι το «Blossoms Shanghai» θα είναι η πρώτη του απόπειρα στην τηλεόραση - μια δραματική σειρά, της οποίας έχει ολοκληρώσει ήδη τον πιλότο.

Το «Blossoms Shanghai» είναι βασισμένο στο βιβλίο («Blossoms») της Τζιν Γιουτσένγκ και διαδραματίζεται στην Σαγκάη των 90ς. Την σεναριακή μεταφορά έκανε ο Tσιν Γουέν, στη διεύθυνση φωτογραφίας ο οσκαρικός Πίτερ Πάο («Crouching Tiger, Hidden Dragon,» «Forbidden Kingdom»), ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Χου Τζιί.

Θυμηθείτε κι αυτό: Γουόνγκ Καρ Γουάι: ο Master μιλάει αποκλειστικά στο Flix!

Blossoms Shanghai poster 607

Ο Χου Τζιί ερμηνεύει τον Κο Μπάο, έναν νεαρό αυτοδημιούργητο επιχειρηματία με ένοχο παρελθόν, που καταφθάνει στην Σαγκάη της αφθονίας των 90ς επιζητώντας την επιτυχία. «Με φόντο την οικονομική απογείωση της πόλης στα 90ς, η σειρά ακολουθεί τον πλούτο, τη λάμψη αλλά και το σκοτάδι αυτού του κόσμου, μέσα από τις περιπέτειες του ήρωά της και με τη συνεύρεσή του με 4 διαφορετικές γυναίκες, οι οποίες προσωποποιούν διαφορετικές πτυχές της ζωής: την περιπέτεια, την αξιοπρέπεια, την αγάπη, την αθωότητα...»

«Το μυθιστόρημα της της Τζιν Γιουτσένγκ μου έδωσε το τέλειο πλαίσιο για να αποτυπώσω με τη σειρά μου την αγάπη μου για την πόλη» δήλωσε ο Καρ Γουάι. «Με αυτή τη σειρά, θα ήθελα να προσκαλέσω το κοινό στο να εξερευνήσει τη γοητεία της Σαγκάης και να εισχωρήσει στις ζωές των κατοίκων της στα 90ς, μία πολύ ιδιαίτερη εποχή που άνοιξε το δρόμο για το πώς είναι η πόλη σήμερα...»

Διαβάστε περισσότερα: