Buzz

Ντέιβ Μπαουτίστα, δικό σου! Δεύτερη πρίκουελ μικρού μήκους για το «Blade Runner 2049»!

στα 10

Δεύτερη επιστροφή στο παρελθόν για το «Blade Runner 2049», όπου ο Ντέιβ Μπαουτίστα δίνει πόνο!

Ντέιβ Μπαουτίστα, δικό σου! Δεύτερη πρίκουελ μικρού μήκους για το «Blade Runner 2049»!

Είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του φετινού φθινοπώρου: το «Blade Runner 2049» έρχεται στις 5 Οκτωβρίου και μετά από δυο τρέιλερ (δείτε τα εδώ) και άφθονες εικασίες γεμάτες δέος, η παραγωγή της νέας ταινίας ζητά την προσοχή μας!

Δείτε κι αυτό: Πίσω από τις κάμερες του «Blade Runner 2049»

Blade Runner 2049 Nowhere to Run

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «Blade Runner 2049» εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται έναν νέο blade runner, τον αστυνομικό Κ του LAPD, ο οποίος φέρνει στο φως ένα από χρόνια θαμμένο μυστικό που απειλεί να βυθίσει τα απομεινάρια αυτής της μελλοντικής κοινωνίας στο χάος. Η ανακάλυψή του τον οδηγεί σε μια αναζήτηση για τον Ρικ Ντέκαρντ (Χάρισον Φορντ), έναν πρώην blade runner του LAPD ο οποίος αγνοείται εδώ και 30 χρόνια. Ωστόσο, τι έχει συμβεί στο μεταξύ;

Δείτε ακόμη: O υπέροχα σκοτεινός κόσμος του Ρότζερ Ντίκινς στο «Blade Runner 2049»

Blade Runner 2049 Nowhere to Run

Με σκηνοθέτη τον Λουκ Σκοτ - γιο του Ρίντλεϊ Σκοτ (του «Morgan», αλλά και υπεύθυνος για τον αντίστοιχο πρόλογο του «Alien: Covenant» του μπαμπά του, που μάλλον έμεινε ευχαριστημένος από τη δουλειά του!), η παραγωγή έχει ετοιμάσει τρεις μικρού μήκους ταινίες, που συμπληρώνουν τα κενά από το 2019 μέχρι και το 2039.

H πρώτη είχε για ήρωα τον Νιάντερ Γουόλας του Τζάρεντ Λέτο με χρονολογία το έτος 2036 (δείτε την εδώ), ενώ η δεύτερη που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Nowhere to Run» έχει για ήρωα τον - δεν ξέρουμε ακόμη πολλά για το κακό ποιόν του - Σάπερ Μόρτον του Ντέιβ Μπαουτίστα.


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: