Buzz

Best of 2019: Τα καλύτερα της χρονιάς του Μπαράκ Ομπάμα είναι σκέτη μαγεία

στα 10

Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιλογές του τέως Προέδρου των Η.Π.Α. είναι ένα μείγμα αναμενόμενου και συναρπαστικού.

Best of 2019: Τα καλύτερα της χρονιάς του Μπαράκ Ομπάμα είναι σκέτη μαγεία

Με 18 ταινίες στη φετινή του λίστα, ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο άνθρωπος (έστω, ο άνθρωπος που δεν είναι κριτικός), που στο προσωπικό του κινηματογραφικό best of διατρέχει περισσότερο από τον καθένα την γκάμα από το mainstream στο άκρως καλλιτεχνικό.

Διαβάστε ακόμη: Best of 2019: To Netflix δίνει στη δημοσιότητα το top ten των πιο δημοφιλών προγραμμάτων του

Ετσι, αφότου εξηγήσει πως, φυσικά, συμπεριλαμβάνει το «American Factory», παραγωγής της Higher Ground που ίδρυσαν ο ίδιος και η Μισέλ, παραθέτει, χωρίς σειρά προτεραιότητας, φετινά φιλμ που πιάνουν από τον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε και την «Ιστορία Γάμου» του Νόα Μπόμπακ, μέχρι όχι μόνο τα απολύτως διεθνή, πια, «Παράσιτα», αλλά και το «Ash Is Purest White» του Ζία Ζάνγκε και το «Souvenir» της Τζοάνα Χογκ.

Ash is Purest White 607Ash Is Purest White

Ο Μπαράκ Ομπάμα συμπληρώνει τη λίστα του με τρεις τηλεοπτικές σειρές που αγάπησε το 2019, ανάμεσά τους τη δεύτερη σεζόν του «Fleabag» (και στο δικό μας #4). Η ομάδα της σειράς φυσικά είδε το ποστ του Προέδρου στο twitter και απάντησε από το official account, «Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε μεγαλύτερη τιμή από αυτήν.». Καμαρώστε τη λίστα του Μπαράκ Ομπάμα παρακάτω.


Διαβάστε εδώ περισσότερα Best of 2019, με λίστες, ανασκοπήσεις, τα καλύτερα και τα χειρότερα της χρονιάς που τελειώνει σε λίγο.