Buzz

Αυτό που ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ θα παίξει στο δεύτερο «Captain America»

στα 10

Και ξαφνικά το «Captain America: The Winter Soldier» αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον, αφού ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί ένα από τα αρχαιότερα μέλη της μυστικής οργάνωσης S.H.I.E.L.D., φέρνοντας τον κόσμο των κόμικς λίγο ακόμη πιο κοντά στην κινηματογραφική μυθολογία.

Αυτό που ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ θα παίξει στο δεύτερο «Captain America»

H τελευταία φορά που ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ έπαιξε σε ένα κάποιο blockbuster ήταν το 2001, αν κάποιος μπορεί να θεωρήσει πως το «Spy Game» του Τόνι Σκοτ ήταν κάτι τέτοιο - με συνολικές εισπράξεις περισσότερα από 140 εκατομμύρια δολάρια.

Εκτοτε, ο Ρέντφορντ έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις ταινίες (οι δύο από αυτές, το «Lion for Lambs» και το «The Company You Keep» ήταν και σε δική του σκηνοθεσία), ενώ όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον να δουν τι ακριβώς κάνει μόνος του στο «All is Lost» του Τζ. Σι. Τσάντορ που ακόμη δεν έχει προβληθεί πουθενά.

Αν ισχύει πως ο 76χρονος πλέον ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και ιδρυτής του Φεστιβάλ του Σάντανς, βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στο δεύτερο «Captain America» με υπότιτλο «The Winter Soldier», τότε θα είναι πραγματικά η πρώτη φορά σε ολόκληρη την καριέρα του, στην οποία ο Ρέντφορντ θα είναι μέρος ενός πραγματικού blockbuster.

Παραμένει άγνωστο, ωστόσο, όχι μόνο αν ο Ρέντφορντ τελικά θα συμφωνήσει να γίνει μέρος ενός franchise που θα τον δεσμεύσει να συμμετέχει σε κάθε ταινία της Marvel τώρα που μετά το «Avengers» κάθε φιλμ ξεχωριστού ήρωα αποτελεί και ένα κομμάτι μιας μεγαλύτερης μυθολογίας, αλλά και ποιον ακριβώς ρόλο θα αναλάβει.

Αλλοι ήδη μιλούν πως θα υποδυθεί κάποιον ανώτερο του Νικ Φιούρι (όπως τον έχει ενσαρκώνει ο Σάμιουελ Τζάκσον ήδη σε μικρές σκηνές στο «Captain America», το «Iron Man» και το «Thor» και σε κανονική εμφάνιση στους «Avengers»), άλλοι υποθέτουν πως ο Ρέντφορντ μπορεί να ζωντανέψει κινηματογραφικά τον Στρατηγό Ρικ Στόουνερ (αρχηγό της S.H.I.E.L.D. πριν τον Νικ Φιούρι), άλλοι πως θα υποδυθεί τον Νταμ Νταμ Ντούγκαν, έναν από τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας του Φιούρι (που στο πρώτο «Captain America» υποδυόταν ο Νιλ ΜακΝτόνα) και άλλοι πως ειδικά για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ οι σεναριογράφοι του καινούριου «Captain America» θα εφεύρουν έναν εντελώς καινούριο ήρωα.

Σε κάθε περίπτωση ο Ρέντφορντ θα έρθει να δώσει ένα extra κύρος στη νέα περιπέτεια του Captain America, τον οποίο θα υποδυθεί και πάλι ο Κρις Εβανς στην ταινία που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2014, ενώ ποιος δεν θα ήθελε να τον δει να συμμετέχει στο δεύτερο «Avengers» μαζί με όλη την παλιοπαρέα της Marvel;

Διαβάστε ακόμη: