Buzz

Είναι επίσημο: Οι «Avengers» θα έχουν και τρίτη ταινία, όμως όχι με τον Τζος Γουίντον

στα 10

To infinity and beyond θα πάνε οι κινηματογραφικοί «Avengers», μόνο που θ' αποχωριστούν τον άνθρωπο που τούς έκανε υπερήρωες της μεγάλης οθόνης.

Είναι επίσημο: Οι «Avengers» θα έχουν και τρίτη ταινία, όμως όχι με τον Τζος Γουίντον

Οι δεύτεροι «Εκδικητές», το «Avengers: Age of Ultron», έρχονται στις αίθουσες από τις 30 Απριλίου - τι πιο φυσικό για τη Marvel να σχεδιάζει από τώρα το... επόμενο βήμα. Η τρίτη και η τέταρτη ταινία βρίσκονται ήδη στα σκαριά, με τίτλο «Avengers: Infinity War Part 1» και «Part 2», αλλά ο Τζος Γουίντον θα αφήσει τους αγαπημένους του υπερήρωες να τραβήξουν το δρόμο χωρίς αυτόν. Τ' αδέλφια Τζο και Αντονι Ρούσο, υπεύθυνοι για τον «Captain America: Winter Soldier», θα υπογράψουν τη σκηνοθεσία των επόμενων ταινιών, που θα γυριστούν συνεχόμενα μέσα στο 2016, σε σενάριο των Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι.

Δείτε ακόμα: «Let's finish this.» Το νέο (και τελευταίο;) τρέιλερ «Avengers: Age of Ultron» είναι... γκλομπάλ!

Οι Τζο και Αντονι Ρούσο, που έχτισαν τη φήμη τους με το «Community», θα ολοκληρώσουν πρώτα την τρίτη περιπέτεια του Captain America, το «Civil War» και, κατά τα λεγόμενα, μια ταινία με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ εμπνευσμένη από το σύμπαν των «Ghostbusters», αλλά τα δύο μέρη των επόμενων «Avengers» είναι ήδη προγραμματισμένα να βγουν στις αίθουσες στις 4 Μαΐου 2018 και 3 Μαΐου 2019 αντίστοιχα. Οσο για τον Τζος Γουίντον, παρότι τα γνωστά σχέδιά του τελειώνουν στο «Age of Ultron», είμαστε σίγουροι ότι θα βρει κάτι για να μας εκπλήξει ευχάριστα ξανά!

Διαβάστε ακόμα: