Ο Αστον Κούτσερ συνεχίζει τις φάρσες!

BUZZ 27 MAR 2015  /  Πόλυ Λυκούργου

O Aστον Κούτσερ επιστρέφει στις Punk'd ρίζες του, στήνοντας στην Αυστραλία μία φάρσα για τις ανάγκες διαφημιστικού της Lenovο. Δείτε τι συνέβη...

Εχουν περάσει χρόνια από τότε που έστηνε φάρσες στους πάντες και όλοι ζούσαν με τον τρόμο της Punk’d εκπομπής του. Ομως ο Αστον Κούτσερ, επίσημο πρόσωπο για τα tablets της Lenovo, δέχθηκε να ξαναγλιστρήσει στην σκανταλιάρικη φύση του για λογαριασμό ενός διαφημιστικού γυρίσματος της εταιρίας.

Ο 37χρονος πρωταγωνιστής, με αυστραλέζικη προφορά και περούκα, μεταμορφώθηκε σε πωλητή καταστήματος ηλεκτρονικών συσκευών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Οσοι πελάτες έμπαιναν στο JB Hi-Fi Store δεν ήξεραν ότι κάθε κίνησή τους καταγράφεται από κρυφές κάμερες κι ότι ο νεαρός που τους επιδεικνεύει τις δυνατότητες του νέου Yoga tablet της Lenovo είναι ο Αστον Κούτσερ.

Ομως, ο γεμάτος piercing, αεικίνητος ψηλός είχε... περίεργες μεθόδους πώλησης - όπως το να φιλά στο στόμα μία ηλικιωμένη πελάτισσα ή να προκαλεί σε Μπρα-ντε-φερ έναν πελάτη, βάζοντας ως στοίχημα ένα δωρεάν tablet.

Δείτε τη φάρσα:

.

Δείτε ακόμα:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.