Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Αστον Κούτσερ αποκαλύπτει τι είναι «το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο»

στα 10

Η εμφάνιση του Αστον Κούτσερ στην ετήσια απονομή των Teen Choice Awards απέδειξε πως τίποτα δεν είναι ίδιο στη ζωή του 35χρονου ηθοποιού από την ημέρα που υποδύθηκε τον Στιβ Τζομπς.

Ο Αστον Κούτσερ αποκαλύπτει τι είναι «το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο»

Παραλαμβάνοντας το Ultimate Choice Awards στην πρόσφατη απονομή των Teen Choice Awards, o Αστον Κούτσερ μίλησε για το τι σημαίνει να γίνεσαι γνωστός από τη μία μέρα στην άλλη, για το πραγματικό πρώτο του όνομα που είναι... Κρις, τη σημασία του να μην παρατάς ποτέ καμία δουλειά πριν να έχεις βρει την επόμενη και το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο.

Αυτό δεν είναι άλλό από «το να είσαι πραγματικά έξυπνος και να νοιάζεσαι για τους άλλους και να είσαι γενναιώδωρος. Ολα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες! Μαλακίες που ο κόσμος προσπαθεί να σου πουλήσει για να σε κάνει να νιώθεις λιγότερος.»

Φανερά επηρεασμένος από τον ρόλο του στο «Jobs», όπου υποδύεται τον Στιβ Τζομπς, ο Κούτσερ, στα 35 του χρόνια δείχνει να βρίσκει επιτέλους το νόημα της ζωής που μέχρι σήμερα πίστευε πως υπήρχε στο να είσαι απλά όμορφος και νέος. Και σε ρόλο γκουρού για όλους τους ανήλικους που τον ψήφισαν (και θα συνεχίσουν να τον ψηφίζουν στο μέλλον ως teen icon), μπορεί πλέον να απευθύνεται σε αυτούς με όση σοφία μάζεψε υποδυόμενος τον ιδρυτή της Apple και έναν από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε αυτόν τον πλανήτη.

«Οτιδήποτε γύρω μας αποκαλούμε ζωή φτιάχτηκε από ανθρώπους όχι περισσότερο έξυπνους από εσάς... οπότε φτιάξτε τη ζωή σας, μην τη ζείτε απλά. Βρείτε τις δικές σας ευκαιρίες και να είστε πάντα σέξι.»

Και κάπως έτσι, μέσα σε έναν ορυμαγδό ουρλιαχτών από τους θαυμαστές του, ο Κούτσερ αποχώρησε κρατώντας το σερφ βραβείο του, προσδοκώντας μάλλον άδοξα και μια υποψηφιότητα για Οσκαρ για το «Jobs». Αλλά μικρός είναι ακόμη...

Δείτε εδώ το βίντεο με το λόγο του Αστον Κούτσερ από τα Teen Choice Awards:


Διαβάστε ακόμη: