Buzz

Οταν ο Αντονι Χόπκινς αποκάλεσε τον Μάικλ Μπέι ιδιοφυΐα

στα 10

Και μάλιστα τον συγκρίνει με τους Στόουν, Σπίλμπεργκ και Σκορσέζε...

Οταν ο Αντονι Χόπκινς αποκάλεσε τον Μάικλ Μπέι ιδιοφυΐα

Τι κι αν ο Σερ Άντονι Χόπκινς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σκηνοθέτες όπως τους Όλιβερ Στόουν, Γούντι Άλεν, Τζέιμς Αϊβορι, και Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ένας είναι εκείνος ο σκηνοθέτης τον οποίο θεωρεί ισάξιο τους (για να μην πούμε καλύτερό τους) και μάλιστα έχει κερδίσει και την εύνοια του ηθοποιού. Και το όνομα αυτού δεν είναι άλλο από τον βασιλιά των εκρήξεων και της υπερβολικά πομπώδους δράσης, τον Μάικλ Μπέι.

Ναι καλά διαβάσατε. O Άντονι Χόπκινς, ο όποιος πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Μπέι «Transformers: The Last Knight», έδωσε μια συνέντευξη στο Yahoo! Movies, όπου όχι μόνο εξύμνησε ολόκληρη την σειρά των ταινιών Transformers και τον σκηνοθέτη τους, Μάικλ Μπέι, αλλά τον σύγκρινε μάλιστα με μεγάλους σκηνοθέτες του σινεμά, ανάμεσά τους και Μάρτιν Σκορσέζε.

Διαβάστε ακόμα: O Ουίνστον Τσόρτσιλ θα ήταν περήφανος για το «Transformers 5» λέει ο Μάικλ Μπέι

bay

Πιο συγκεκριμένα είπε πως «μου έλεγε για την δουλειά την οποία έκανε στα Transformer, το πως θα τα βελτίωνε, και θα τα πήγαινε στον άνθρωπο για τα ειδικά εφέ για να τα σχεδιάσει και το πως θα πετύχαινε τις λεπτομέρειες στο φωτισμό και στο μέταλλο κτλ. Όλα αυτά μου τα είπε όταν τρώγαμε πρωινό, πριν ξεκινήσω τα γυρίσματα για την ταινία. Όλη την ώρα εκείνη σκεφτόμουν ‘Αυτός ο άνθρωπος είναι ιδιοφυΐα. Πραγματικά. Βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με Όλιβερ Στόουν, τον Σπίλμπεργκ και τον Σκορσέζε. Ιδιοφυϊα! Είναι ένα σοφός άντρας σαν τους άλλους.»

Μπορεί το «Armageddon» του Μπέι να ήταν ένα διασκεδαστικό μπλοκμπάστερ, και ίσως η καλύτερή του ταινία μέχρι σήμερα, αλλά στον ίδιο όχι μόνο δεν του άρεσε αλλά είχε ζητήσει και συγγνώμη γι' αυτό, αλλά πραγματικά θα θέλαμε τον κύριο Χόπκινς αν είχε τον χρόνο, και την διάθεση, να μπορούσε να μας συγκρίνει μερικές σκηνές από το «Platoon», ή τον «Ε.Τ.» ή και το «Τaxi Driver» με την παρακάτω από τα «Transformers». Έτσι, απλά για να μας λυθεί κι εμάς η απορία όλων όσων είπε.


Παράλληλα ο Άντονι Χόπκινς κάνει και την αφήγηση στο καινούργιο τρέιλερ του «Transformers: The Last Knight» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα και ένα του teaser μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: