Buzz

Νέο, μικροσκοπικό πόστερ για τον «Ant-Man», αφιερωμένο στους fans

στα 10

Πριν από δυο βδομάδες, η Marvel αποκάλυψε την καινούρια της αφίσα για τον «Ant-Man» του Πολ Ραντ. Οι fans εξαγριώθηκαν στα social media. Η Marvel άλλαξε άρδην την αφίσα. Ο,τι θέλει ο πελάτης.

Νέο, μικροσκοπικό πόστερ για τον «Ant-Man», αφιερωμένο στους fans

Στα χνάρια του Κρις Πρατ στους «Φύλακες του Γαλαξία» και φυσικά του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως «Iron Man», ο Ραντ φορά τη στολή του «Ant-Man», του πιο μικροσκοπικού υπερήρωα, αλλά όλα δείχνουν ότι το χιούμορ προφανώς δεν θα απουσιάζει από το φιλμ του Πέιτον Ριντ. Το «Ant-Man» πρόκειται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 17 Ιουλίου (τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα) και η Marvel έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τον καταιγισμό υλικών. Στις αρχές Μαΐου κυκλοφόρησε τη βασική αφίσα της ταινίας, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ:

ant-man poster 607

H αφίσα δεν άρεσε στους φαν του υπερήρωα, οι οποίοι δήλωσαν ηχηρά την απογοήτευσή τους online, μιλώντας για ιπτάμενα κεφάλια και παρωχημένη αισθητική. Κανένα πρόβλημα. Η Marvel έχει έτοιμη τη... νέα βασική αφίσα της ταινίας, χωρίς κανένα κεφάλι, παρά αυτό του εντόμου που καβαλάει ο Ant-Man και μια ριπή από σφαίρες που μοιάζουν να τον ξεπερνούν σε μέγεθος, αλλά όχι σε φόρα!

ant-man poster 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: