Buzz

Οταν το μέγεθος (δεν) μετράει! Δείτε πριν απ' όλους τον «Ant-Man» της Marvel!

στα 10

Ετοιμος για το ντεμπούτο του στις αίθουσες την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ο «Ant-Man» σας κλείνει ραντεβού σε μια avant-premiere αντιστρόφως ανάλογη με το μεγεθός του...

Flix Team
Οταν το μέγεθος (δεν) μετράει! Δείτε πριν απ' όλους τον «Ant-Man» της Marvel!

O Δρ. Χανκ Πιμ είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, εφευρέτης του σωματιδίου Pym που αφορά στη σμίκρυνση ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων. Είναι, επίσης, ο πρώτος, σχεδόν μυθικός, Ant-Man. Πιστεύει ότι η τεχνολογία του κινδυνεύει, αφού την εποφθαλμιά ο Ντάρεν Κρος, πρώην προστατευόμενός του που έχει κατασκευάσει μια στολή παρόμοια με αυτή του Ant-Man, το Yellowjacket. Ετσι, επιστρατεύει τον Σκοτ Λανγκ, έναν ταλαντούχο διαρρήκτη, για να διασφαλίσει το μυστικό της πρωτοποριακής ανακάλυψής του. Για να αυξήσει, όμως, τα ποσοστά επιτυχίας του, ο Σκοτ πρέπει να γίνει ο νέος Ant-Man, ώστε να εκμεταλλευτεί τις υπερδυνάμεις του σούπερ ήρωα: έχει την τρομερή ικανότητα να συρρικνώνεται στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, μπορεί να επικοινωνεί τηλεπαθητικά και να διατάζει στρατούς από τα συμπαθή αυτά έντομα και διαθέτει τρομερή δύναμη. Οι δυο τους έχοντας να αντιμετωπίσουν επικίνδυνες καταστάσεις και απροσδόκητες παγίδες, πρέπει να επιδείξουν την κατάλληλη ψυχραιμία και αφοσίωση, ώστε να καταστρώσουν παράλληλα ένα σχέδιο που αφορά στη σωτηρία του κόσμου, αλλά και των ίδιων των οικογενειών τους.

Ant-Man 607

Ετοιμος για την κινηματογραφική του εξόρμηση στις αίθουσες, ο «Ant-Man» του Πέιτον Ριντ έρχεται με πραγματικά άγριες διαθέσεις για να αποδείξει πως οι πραγματικοί υπερήρωες μπορεί να είναι ακόμη και τόσο μικροσκοπικοί όσο ένα μυρμήγκι.

Ο σκηνοθέτης Πέιτον Ριντ δηλώνει φανατικός οπαδός των ταινιών της Marvel αλλά και εν γένει των κόμικς. Ο ίδιος σχολιάζει σχετικά με την εμπλοκή του στην ταινία: «Ο Ant-Man είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας, αφού πρόκειται για έναν από τους πρώτους Εκδικητές, κάτι το οποίο αρκετοί άνθρωποι φαίνεται να μην το γνωρίζουν. Επίσης, με γοητεύει το γεγονός ότι υπάρχει μια δυναμική σχέση δασκάλου-μαθητή ανάμεσα στον Χανκ Πιμ και τον Σκοτ Λανγκ. Οταν ήμουν πιτσιρικάς πέρασα ατέλειωτες ώρες διαβάζοντας κόμικς της Marvel. Ο Ant-Man έχει απίστευτες ικανότητες. Μπορεί να μικρύνει στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού και να διατάζει στρατιές μυρμηγκιών. Αυτό αρχικά φαίνεται κάπως ανόητο, αλλά στην ταινία θα παρακολουθήσαμε τι είναι ικανά να κάνουν και με πόσους ευφάνταστους και δημιουργικούς τρόπους μπορούν να βοηθήσουν τον Σκοτ».

Ant-Man 607

Για το ρόλο του Σκοτ Λανγκ, οι παραγωγοί επέλεξαν τον Πολ Ραντ. Η ένταξή του στον κόσμο της Marvel υπήρξε μια συναρπαστική προοπτική για τον ηθοποιό που έχει κάνει περισσότερο κωμωδία στο παρελθόν: «Αυτό που μου έμαθαν αμέσως είναι ότι ο παραγωγός Κέβιν Φάιγκ είναι κάτι σαν ένας πωρωμένος τρελός επιστήμονας, που έχει τρομερή διαίσθηση και πάντα παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Όλοι εδώ στη Marvel είναι φανατικοί με τα κόμικς και λατρεύουν αυτό που κάνουν. Στην αρχή της ταινίας ο Σκοτ Λανγκ, ο χαρακτήρας που υποδύομαι, μόλις βγήκε από τη φυλακή. Δεν έχει καμία ιδέα για τον Ant-Man, ούτε και για τον Χανκ Πιμ. Από την άλλη ο Πιμ τον έχει τσεκάρει και τον παρακολουθεί ήδη, αφού έχει κάποια σχέδια για αυτόν. Στήνει μια φάση, στην οποία ο Σκοτ θα χρειαστεί να καταφύγει στις παλιές αγαπημένες του συνήθειες. Εκείνος το κάνει μόνο και μόνο για να πάρει κάποια χρήματα για την κόρη του, η οποία είναι και το μοναδικό πρόσωπο που τον νοιάζει. Χωρίς να έχει υποπτευτεί το παραμικρό, ο Χανκ μαεστρικά έχει οργανώσει τα πάντα. Ετσι, ο Σκοτ μπαίνει στον κόσμο του Πιμ και ο τελευταίος θα του δώσει όλα τα εφόδια, ώστε να κλέψει κάτι υπερπολύτιμο».

Μαζί με τον Πολ Ράντ πρωταγωνιστούν ο Μάικλ Ντάγκλας στο ρόλο του Χανκ Πιμ, η Εβαντζελίν Λίλι στο ρόλο της Χόουπ Βαν Ντάιν, ο Κόρεϊ Στολ στο ρόλο του Ντάρεν Κρος και ο Μάικλ Πένια στο ρόλο Λούις.

Ant-Man Greek Poster

Το «Ant-Man» του Πέιτον Ριντ θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood Entertainment. Εσείς μπορείτε να το δείτε πρώτοι, διεκδικώντας διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere που θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στο Village at the Mall στην Αθήνα στις 20.30. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε share, like και να αφήσετε σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα του Flix στο Facebook - κάντε κλικ εδώ. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιήθουν από το Facebook την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το βράδυ.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: