Buzz

Η Αν Χάθαγουεϊ υποστηρίζει ότι δεν ήταν καθόλου ευτυχισμένη όταν κέρδιζε το Οσκαρ της (yeah, right)

στα 10

Θυμάστε πόσο ψεύτικος μάς φάνηκε ο ευχαριστήριος λόγος της Αν Χάθαγουεϊ όταν κέρδισε το Οσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για τους «Αθλιους»; Ηταν. Το ομολόγησε η ίδια.

Η Αν Χάθαγουεϊ υποστηρίζει ότι δεν ήταν καθόλου ευτυχισμένη όταν κέρδιζε το Οσκαρ της (yeah, right)

Η σούπερ χαρούμενη, ενθουσιώδης, γενναιόδωρη, χαμογελαστή Αν Χάθαγουεϊ που παρέλαβε το Οσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για τους «Αθλιους» μέσα σ' ένα σατέν ροζ σύννεφο έμοιαζε υπερβολική και ψεύτικη. Και φαίνεται πώς ήταν γιατί σήμερα το παραδέχεται και η ίδια.

«Οταν κέρδίζεις Οσκαρ πρέπει να νιώθεις ευτυχισμένη, σωστά; Εγώ δεν αισθάνθηκα έτσι» δήλωσε η Χάθαγουεϊ σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Guardian. Κι αυτό γιατί δεν είχε καταφέρει να αποτινάξει ακόμα το ρόλο, ενώ η ερμηνεία Μεθόδου που ακολούθησε (ξυρίζοντας το κεφάλι της, αδυνατίζοντας στα όρια της ανορεξίας, κλαίγοντας εντός κι εκτός γυρίσματος) της είχε ταράξει τα νεύρα.

«Ενιωσα πολύ άβολα. Η ταινία μου κόστισε την ψυχική μου ηρεμία, ένιωσα ότι έχανα το μυαλό μου και δεν είχα συνέλθει ακόμα. Και έπρεπε να σηκωθώ σε μία σκηνή μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου και να αισθανθώ χαρούμενη, να αισθανθώ αβίαστα ευτυχισμένη. Και δεν ήμουν...»

Δείτε αυτό: Ενα ακόμα Οσκαρ στην Αν Χάθαγουεϊ παρακαλούμε

Anne Hathaway Oscar 607

«Ενιωσα πολύ λάθος, μέσα στην πανάκριβη τουαλέτα μου, ένα φόρεμα που κόστισε χρήματα που οι περισσότεοροι άνθρωποι δε θα δουν ποτέ στη ζωή τους. Ενιωσα λάθος που κέρδιζα βραβεία γιατί αποτύπωσα τον πόνο - έναν πόνο που είναι ακόμα πραγματικότητα στη κοινωνική μας συνείδηση ως ανθρώπινα όντα. Προσπάθησα να προσποιηθώ ότι ήμουν χαρούμενη κι ο κόσμος με έκραξε - ω πόσο πολύ με έκραξε. Αυτή όμως είναι η αλήθεια. Αυτό συνέβη. Ηταν απαίσιο. Αλλά μαθαίνεις πάντα κάτι. Οπως το ότι κάθε φορά που νομίζεις ότι θα πεθάνεις από ντροπή, τελικά δεν πεθαίνεις...»

Ακολουθώντας τη λογική της Αν Χάθαγουεϊ, κάθε ηθοποιός, γυναίκα ή άντρας, που κέρδισε Οσκαρ ερμηνεύοντας ανθρώπινο πόνο θα έπρεπε να ντρέπεται για το Οσκαρ του.

Ασχολίαστο.

Διαβάστε ακόμα: