Buzz

Αν έχεις δει το «Gravity», πρέπει οπωσδήποτε να δεις κι αυτό!

στα 10

Αν δεν έχεις δει το «Gravity» μην συνεχίζεις να διαβάζεις... Αν, όμως, το έχεις δει, το μικρού μήκους φιλμ του Χόνας Κουαρόν «Aningaaq» σου λύνει κάθε απορία για την ταυτότητα του μοναδικού ανθρώπου με τον οποίο μιλάει η Σάντρα Μπούλοκ στη διάρκεια της περιπλάνησής της στο διάστημα.

Αν έχεις δει το «Gravity», πρέπει οπωσδήποτε να δεις κι αυτό!

Σε μια από τις ωραιότερες σκηνές του «Gravity» (διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία), η Σάντρα Μπούλοκ καταφέρνει να μπει σε ένα ρωσικό διαστημικό σκάφος και να στείλει ένα μήνυμα βοήθειας. Η κλήση της θα απαντηθεί από έναν άντρα αγνώστων στοιχείων που δεν μιλάει αγγλικά, ενώ στο βάθος ακούγονται ήχοι από σκυλιά και το κλάμα ενός μωρού...

Ο Χόνας Κουαρόν, γιος του Αλφόνσο και συνσεναριογράφος του «Gravity», γύρισε τη σκηνή που διαδραματίζεται στην άλλη πλευρά της κλήσης της Σάντρα Μπούλοκ σε μια μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Aningaaq», η οποία γυρίστηκε στη Γροιλανδία με πρωταγωνιστή τον Γροιλανδό Ορτο Ιγκνατουσεν, ενώ το φιλμ έχει ήδη υποβληθεί για την κατηγορία μικρού μήκους μυθοπλασίας για τα φετινά Οσκαρ. Αν βρεθεί εκεί και το «Gravity» βρεθεί επίσης στις μεγάλες κατηγορίες, όπως αναμένεται, τότε θα είναι η πρώτη φορα στην ιστορία της Ακαδημίας που ταινία μεγάλου και μικρού μήκους που αναφέρεται στο ίδιο υλικό θα είναι υποψήφιες και οι δύο για Οσκαρ την ίδια χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση, ένα συναρπαστικό και συγκινητικό συμπλήρωμα σε μια συναρπαστική και συγκινητική ταινία. Δείτε το εδω΄:

Διαβάστε ακόμη: