Buzz

«America is a business». Δείτε το τρέιλερ του «Killing Them Softly»

στα 10

Ο Μπραντ Πιτ, σέξι κακός και με καλή παρέα. Στο «Killing Them Softly» του Αντριου Ντόμινικ, η βία είναι ήσυχη και οριστική.

«America is a business». Δείτε το τρέιλερ του «Killing Them Softly»

Μπραντ Πιτ, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Ρέι Λιότα, Σαμ Σέπαρντ, Ρίτσαρντ Τζένκινς. Και, ξαφνικά, ο υπόκοσμος αποκτά στιλ.

Τρίτη ταινία του Αυστραλού Αντριου Ντόμινικ, μετά το «Chopper» και το «The Assassination of Jesse James», το «Killing Them Softly», που έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών, διασκευάζει το μυθιστόρημα «Cogan's Trade» του Τζορτζ Β. Χίγκινς. Ο Τζάκι Κόγκαν είναι ένα πρωτοπαλίκαρο της μαφίας, που καλείται να «καθαρίσει» μια βρώμικη υπόθεση ληστείας σ’ ένα «προστατευμένο» παιχνίδι πόκερ. Ο Μπραντ Πιτ είναι ο Τζάκι, με look νέο-γκάνγκστερ, κολλημένα πίσω μαλλιά, βαθειά φωνή και cool κινήσεις. Ο Ρίτσαρντ Τζένκινς είναι ο μεσάζων, που μόνο με το πρόσωπο και την έκφρασή του βγάζει έναν τέλειο χαρακτήρα από το τίποτα. Ο Ρέι Λιότα – κάνοντας ξανά και ξανά, πάντα θαυμάσια, το ρόλο του από το «Goodfellas» - είναι ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού. Ο Τζέιμς Γκαντολφίνι, με το εκτόπισμα της εξουσίας, είναι ο hitman που έρχεται από τη Νέα Υόρκη για να βοηθήσει. Ο Βίνσεντ Κουρατόλα και οι εξαιρετικοί Μπεν Μέντελσον και Σκοτ ΜακΝέρι είναι οι αφελείς, κατεστραμμένοι, losers εγκέφαλοι πίσω από τη ληστεία.

Ενα μάτσο σκληροί άντρες σε διαφορετικά επίπεδα παρακμής, γυναίκα ούτε για δείγμα, μόνο κάποιες πόρνες εδώ κι εκεί, όπως αρμόζει σε μια χαρακτηριστικά «αγορίστικη» ταινία.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Killing Them Softly», απολαύστε σκοτάδι και περιμένετε μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου για να δείτε την ταινία στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα για το «Killing Them Softly»: