Φεστιβάλ / Βραβεία

Το «Ολες οι Φωτιές η Φωτιά» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη κερδίζει το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής του Κλερμόν-Φεράν

στα 10

Mε μεγάλο βραβείο φεύγει η νέα ταινία του Ευθύμη Kosemund Σανίδη από το σημαντικότερο φεστιβάλ μικρού μήκους του κόσμου.

Flix Team
Το «Ολες οι Φωτιές η Φωτιά» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη κερδίζει το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής του Κλερμόν-Φεράν
Ο Ευθύμης Kosemund Σανίδης στο Φεστιβάλ του Κλερμόν-Φεράν

Το «Ολες οι Φωτιές η Φωτιά» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διαγωνιστικό Τμήμα των Ταινιών Μικρού Μήκους του 72ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο. Από εκεί ξεκίνησε το παγκόσμιο ταξίδι του, με αποκορύφωμα το Φεστιβάλ του Κλερμόν-Φεράν, τη μεγαλύτερη διοργάνωση για τις ταινίες μικρού μήκους στον κόσμο.

Στην τελετή απονομής των βραβείων του Κλερμόν-Φεράν, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγο, το «Ολες οι Φωτιές η Φωτιά» απέσπασε το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα όπου και συμμετείχε.

Διαβάστε ακόμη: To «Olla» της Αριάν Λαμπέντ φεύγει με τρία μεγάλα βραβεία από το Φεστιβάλ του Κλερμόν-Φεράν

Ολες οι φωτιές η φωτιά 607 1

Ολες οι φωτιές η φωτιά 607 2

Αντρες απελευθερώνουν πουλιά στα βουνά. Δύο αποξενωμένα αδέλφια δοκιμάζουν το σημάδι τους παρέα με τους γιους τους. Είναι η κυνηγετική περίοδος. Μπορεί η καρδιά ενός πουλιού να σταματήσει στον ουρανό χωρίς σκάγια να περάσουν το σώμα του;

Αυτή είναι η αινιγματική σύνοψη του «Ολες οι Φωτιές η Φωτιά» και, για καλύτερη αίσθηση, μπορείτε παρακάτω να δείτε δύο teasers της ταινίας:



Διαβάστε περισσότερα: Η Αποκάλυψη είναι μια κυνηγετική περίοδος. Είδαμε το «Ολες οι Φωτιές η Φωτιά» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη

φωτιές