Buzz

Νέα μέλη προστέθηκαν στο καστ της νέας ταινίας του Αλεξ Γκάρλαντ «Warfare»

στα 10

Ο Γκάρλαντ επιστρέφει για να συν-σκηνοθετήσει μια ακόμα πολεμική ταινία με τον Ρέι Μεντόζα με ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ.

Νέα μέλη προστέθηκαν στο καστ της νέας ταινίας του Αλεξ Γκάρλαντ «Warfare»

Η νέα ταινία του Αλεξ Γκάρλαντ «Civil War» ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο, αλλά ο ίδιος έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται σκληρά στην επόμενή του ταινία. Παρά τις όποιες δηλώσεις του πως μετά το «Civil War» θα αποσυρθεί ο ίδιος επιστρέφει με μια ακόμα πολεμική ταινία με τίτλο «Warfare», την οποία θα συν-σκηνοθετήσει με τον Ρεί Μεντόζα, τον σύμβουλο που τον βοήθησε με τη στρατιωτική πτυχή της επερχόμενης ταινίας του «Civil War», και πρωταγωνιστή τον Τσαρλς Μελτον, τον ηθοποιό για τον οποίο μιλάνε όλοι για την ερμηνεία του στην ταινία «May December», και τον Τζόζεφ Κουίν για το στούντιο A24.

Διαβάστε ακόμα: To PTSD της Κίρστεν Ντανστ μετά τα γυρίσματα του «Civil War»

Alex Garland Ex Machina

Τώρα το Deadline αναφέρει πως η ταινία πρόσθεσε κάποια καινούργια μέλη στο καστ της, όπως τον Γουίλ Πούλτερ, τον Κόσμο Τζάρβις, τον Κιτ Κόνορ και τον Φιν Μπένετ.

Αυτό τώρα που περιμένουμε είναι να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την πλοκή της, η οποία παραμένει μέχρι στιγμής παντελώς άγνωστη, και για το εάν θα συνδέεται, με κάποιον τρόπο, με την προηγούμενη ταινία του Γκάρλαντ μιας και οι δυο τους έχουν κάπως παρεμφερή τίτλο.

Για την ώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.