Buzz

«After the Disco»: Η Κέιτ Μάρα κι ο Αντον Γέλτσιν σε μια διαστημικά ρομαντική ιστορία για τους Broken Bells

στα 10

Εν αναμονή του νέου άλμπουμ τους, οι Broken Bells παρουσιάζουν δυο υπέροχες μικρού μήκους, ντυμένες με την μουσική τους.

«After the Disco»: Η Κέιτ Μάρα κι ο Αντον Γέλτσιν σε μια διαστημικά ρομαντική ιστορία για τους  Broken Bells

Το «After the Disco», ο δεύτερος δίσκος των Broken Bells (που δεν είναι άλλοι από τον Danger Mouse και τον Τζέιμς Μέρσερ των the Shins) θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε, κι αντί για ένα κλιπ του πρώτου τους σίνγκλ, οι δύο μουσικοί προτίμησαν να κάνουν κάτι πιο ενδιαφέρον.

Βασισμένο σε μια ιστορία του Μπράιαν Μπάρτον (ή του Danger Mouse αν προτιμάτε), τα δυο φιλμάκια είναι σκηνοθετημένα από τον Τζέικομπ Τζέντρι και δεν εικονογραφούν απλά ένα ή δύο τραγούδια από τον δίσκο του γκρουπ, αλλά χρησιμοποιούν τη μουσική τους σαν soundtrack σε μια πιο κινηματογραφική εμπειρία.

Στα δύο φιλμάκια ο Αντον Γέλτσιν και η Κέιτ Μάρα ερωτεύονται ακόμη κι αν έρχονται από διαφορετικούς πλανήτες και ο Τζέντρι χτίζει μια από τις πιο όμορφες ρομαντικές ιστορίες που είδαμε τον τελευταίο καιρό σε οποιοδήποτε μέσο ή με οποιαδήποτε διάρκεια.

Με τους ήχους των Broken Bells να ντύνουν τις εικόνες και την αισθητική να παραπέμπει κατά παραδοχή των δημιουργών σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας των '60ς και των πρώιμων '70ς, όπως η «Barbarella» και το «Logan's Run», τα δυο φιλμάκια είναι σίγουρα «κινηματογραφικά» και αναμφίβολα υπέροχα.

Δείτε το πρώτο μέρος «Angel and the Fool» και το δεύτερο «Holding on For Life» πιο κάτω.

Διαβάστε / δείτε ακόμη: