Buzz

«What the F... happened?» Οι Ράσελ Κρόου και Νικόλ Κίντμαν θυμούνται όταν ήταν νέοι και άνεργοι στην Αυστραλία

στα 10

Οι δύο φίλοι και συμπατριώτες σταρ σε μία (από τα σπίτια τους) απολαυστική συζήτηση!

«What the F... happened?» Οι Ράσελ Κρόου και Νικόλ Κίντμαν θυμούνται όταν ήταν νέοι και άνεργοι στην Αυστραλία

Στιβαρά ονόματα στο χολιγουντιανό παιχνίδι, αλλά πάνω από όλα εξαιρετικοί ηθοποιοί και οι δύο,απολαμβάνουν πια καριέρες 25+ χρονών. Ο Ράσελ Κρόου και η Νικόλ Κίντμαν όμως είναι και φίλοι - από τα πρώτα χρόνια των δραματικών σχολών στην Αυστραλία, από τους πρώτους μικρούς ρόλους που συναντιόντουσαν σε ακροάσεις, θεατρικές σκηνές, μικρή και μεγάλη οθόνη στην πατρίδα τους.

Δείτε κι αυτό: Πρωινός καφές με τον Πολ Ραντ και τον Κρις Εβανς. Οχι, δεν έχουμε καλύτερο

Τώρα λοιπόν που «συναντιούνται», έστω μέσω Zoom, για να μιλήσουν, όχι μόνο για τις τελευταίες δουλειές τους, αλλά για το σύνολο του έργου τους στη γνωστή πλέον βινιέτα Actors on Actors του Variety, είναι απολαυστικά ελικρινές να τους βλέπεις να σκάνε ξαφνικά στα γέλια μετά από ένα «θυμάσαι, τότε....;», το οποίο ο Κρόου συνεχίζει με την ομολογία «What the F happened?»

«Εγώ, εσύ, η Ναόμι.... πώς βρεθήκαμε εδώ, 25 χρόνια μετά, θα το πίστευες ποτέ τότε αν στο έλεγα; Τι συνέβη; Τι στο διάβολο συνέβη;»

Και η Κίντμαν να απαντάει: «Και να παραμένουμε ακόμα και σήμερα φίλοι!»

Πάντως οι δυο τους μίλησαν και σοβαρά. Ο Κρόου ήθελε πολύ να μάθει πώς η Κίντμαν προσέγγισε το ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας στο «Big Little Lies» (ένα πρότζεκτ που το παρομοίωσε με τους «Avengers», καθώς «αρθροιστικά το ταλέντο των γυναικών ηθοποιών ήταν superpower!»), ενώ η Κίντμαν με τη σειρά της ήθελε να μάθει για το «πώς ένας άντρας που ξέρει να δείχνει στην οθόνη πόσο αγαπάει και σέβεται τις γυναίκες και στη ζωή, γλίστρησε κάτω από το δέρμα ενός εγκληματία σεξουαλικής κακοποίησης», όπως ο Ρότζερ Εϊλς («The Loudest Voice»), που πολύ ειρωνικά, αντιμετώπισε και η ίδια στο «Bombshell».

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε περισσότερα: