Buzz

Οι σελέμπριτι κάνουν ουρά για ένα πέρασμα από το «Absolutely Fabulous: The Movie»!

στα 10

Κέιτ Μος, Ζαν-Πολ Γκοτιέ και Τζέρι Χολ είναι μερικές μόνο από τις διασημότητες που θα προσπαθήσουν (μάταια) να δανειστούν λίγη από τη λάμψη της Πάτσι και της Εντίνα.

Οι σελέμπριτι κάνουν ουρά για ένα πέρασμα από το «Absolutely Fabulous: The Movie»!

Μπορεί οι κινηματογραφικές διασκευές τηλεοπτικών σειρών να μην είναι ακριβώς το πιο πρωτότυπο πράγμα στον κόσμο, το σίγουρο πάντως είναι ότι ελάχιστες μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε τόσο για το πέρασμά τους στη μεγάλη οθόνη όσο το «Absolutely Fabulous».

Η θρυλική κωμική σειρά που χάρισε στη βρετανική τηλεόραση μερικές από τις πιο θανατηφόρες ατάκες και οδυνηρά αστραφτερές αμφιέσεις στην ιστορία της, ετοιμάζεται να κατακτήσει και το σινεμά με το «Absolutely Fabulous: The Movie», και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μια πλειάδα σταρ από τον κόσμο της μόδας, της μουσικής και της showbiz εν γένει ετοιμάζονται να πλαισιώσουν τις δύο ξεκαρδιστικές πρωταγωνίστριες, Τζένιφερ Σόντερς και Τζοάνα Λάμλι, στην παρθενική τους κινηματογραφική εμφάνιση ως Εντίνα και Πάτσι.

Διαβάστε ακόμη: Το περιμέναμε. Το αντέχουμε; Δείτε το πρώτο τρέιλερ από το «Absolutely Fabulous: The Movie»

Absolutely Fabulous The Movie

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Fox, λοιπόν, ήδη έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία των Κέιτ Μος, Τζέρι Χολ, Ζαν-Πολ Γκοτιέ, Πέρες Χίλτον, Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, Αλέξα Τσανγκ, Τζόαν Κόλινς, La Roux, Λίλι Κόουλ, Γκουέντολιν Κρίστι Πόπι Ντελεβίν, Ζιλ Ντίκον, μαζί με μερικές ακόμα ντουζίνες μοντέλων, σχεδιαστών, socialites και λοιπών ανθυποσελέμπριτι. Αναμένοντας τα υπόλοιπα αναπόφευκτα γκεστ ονόματα, καθώς και το τρέιλερ που θα κυκλοφορήσει σύντομα, προετοιμαζόμαστε ήδη για μια παρέλαση cameo ικανής να κάνει το «Zoolander» και το «Prêt-à-Porter» να σκίσουν τα haute couture ιμάτιά τους!

Η ταινία (σε σενάριο φυσικά της Σόντερς και σε σκηνοθεσία της Μάντι Φλέτσερ, βετεράνου σκηνοθέτιδας βρετανικών σειρών όπως το «Absolutely Fabulous» και η «Μαύρη Οχιά») θα παρακολουθεί τις δύο ηρωίδες να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να ζουν τη μεγάλη ζωή που τους αξίζει, ψωνίζοντας, πίνοντας και κάνοντας clubbing στα πιο trendy μέρη του Λονδίνου, μέχρι που μια παρεξήγηση σε ένα πρωτοκλασάτο πάρτι τις εμπλέκει σε ένα σκάνδαλο. Ερμαιο των ταμπλόιντ, άφραγκες και κυνηγημένες ανελέητα από τους παπαράτσι, καταφεύγουν στη Γαλλική Ριβιέρα, όπου θα καταστρώσουν το σχέδιό τους για να ξεφύγουν μια και καλή από τους διώκτες τους και να εισβάλλουν στους κόλπους της υψηλής κοινωνίας. Εκεί, δηλαδή, που πάντα ανήκαν!

Διαβάστε ακόμη

Kate Moss Absolutely Fabulous 2