Buzz

Το περιμέναμε. Το αντέχουμε; Πρώτο τρέιλερ από το «Absolutely Fabulous: The Movie»

στα 10

Οι πιο αστείες γυναίκες της βρετανικής τηλεόρασης βρίσκονται στα γυρίσματα της πρώτης τους ταινίας, τρία χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο γυαλί.

Το περιμέναμε. Το αντέχουμε; Πρώτο τρέιλερ από το «Absolutely Fabulous: The Movie»

Ηταν το 2011 όταν η Τζένιφερ Σόντερς ανακοίνωσε πως ξεκινούσε να γράφει το σενάριο για μια κινηματογραφική ταινία «Αbsolutely Fabulous» που θα έβγαινε στους κινηματογράφους το 2012.

Τα χρόνια πέρασαν, τα κορίτσια επέστρεψαν στο ΒΒC για επετειακά επεισόδια της σειράς (με τελευταία την εμφάνισή τους με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου), η Σόντερς ασχολήθηκε με το μιούζικαλ «Viva Forever!» των Spice Girls και στις αρχές του 2013, η Τζοάνα Λάμλι δήλωνε σε συνέντευξή της στη Vogue πως η ταινία τους όχι μόνο δεν μπήκε στο συρτάρι αλλά ετοιμάζεται με αργούς - αλλά σταθερούς - ρυθμούς: «Εχουμε μιλήσει για την ταινία. Η Τζένιφερ γράφει το σενάριο. Αν και ο Τύπος έγραψε πρόσφατα πως τώρα θα είναι μιούζικαλ! Ο.τι και να είναι είμαι μέσα.»

Absolutely Fabulous The Movie

Τα χρόνια πέρασαν ξανά και φτάνοντας στα τέλη του 2015, μαθαίνουμε πως η ταινία που θα ενώσει ξανά τις δύο πιο αστείες γυναίκες που πέρασαν (και σάρωσαν) ποτέ από τη βρετανική τηλεόραση ξεκίνησε γυρίσματα. Σε αυτήν η Εντίνα και η Πάτσι ζουν ακόμη τη μεγάλη ζωή: ψωνίζουν, πίνουν και ξενυχτούν στα clubs, μέχρι τη στιγμή που μπλέκουν σε ένα σκάνδαλο του κόσμου της μόδας και κυνηγημένες από τους παπαράτσι καταφεύγουν στην Γαλλική Ριβιέρα (από εκεί και η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε), το μέρος που θα τους εξασφαλίζει και τη μεγάλη ζωή και την απόλυτη απομόνωση από τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Το σενάριο ανήκει φυσικά στην Τζένιφερ Σόντερς, η οποία είχε δηλώσει παλιότερα πως η ταινία θα γίνει με οποιονδήποτε τρόπο, μόνο και μόνο για να δει τον εαυτό της και την Πάτσι να περπατούν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας!

Το περιμένουμε; Θα το αντέξουμε;

Υπέροχη ευκαιρία, σε κάθε περίπτωση για να θυμηθούμε μερικές αξέχαστες στιγμές των δύο... fabulous!


Διαβάστε ακόμη:

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του κινηματογραφικού «Absolutely Fabulous» που μόλις κυκλοφόρησε: