Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από τον Μάικλ Μάιγερς μέχρι και την Μάργκαρετ Θάτσερ τα τρέιλερ αυτή της εβδομάδας βρίσκονται λίγο πολύ στο κλίμα του Halloween.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Stardust»

H ταινία του Γκάμπριελ Ρέιντζ ακολουθεί τον Ντέιβιντ Μπόουι, στην πρώτη του απόπειρα να κατακτήσει το αμερικάνικο κοινό. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Stardust».


«Halloween Kills»

Το νέο teaser της ταινίας του Ντείβιντ Γκόρντον Γκριν, η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου 2021, έκανε πρεμιέρα στο Blumfest. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Halloween Kills».


«The Midnight Sky»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (και το μούσι του) αναζητά την ελπίδα έξω από τη Γη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Midnight Sky».


«Songbird»

Η πρώτη ταινία η οποία γυρίστηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας, μιλάει για μια ιστορία αγάπης κατά την διάρκεια της πανδημίας του covid-23 ο οποίος ανάγκασε ολόκληρη την ανθρωπότητα να μπει σε lockdown για τέσσερα χρόνια, σε παραγωγή μάλιστα του Μάικλ Μπέι.


«The Crown Season 4»

Το νέο τρέιλερ της σειράς επικεντρώνεται στην Λαίδη Νταϊάνα της Εμα Κόριν και τη Μάργκαρετ Θάτσερ της Γκίλιαν Αντερσον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Crown Season 4».


«The White Tiger»

Βασισμένη στο βιβλίο του Αραβίντ Αντίγκα, το οποίο μιλάει για την σκοτεινή πλευρά της Ινδικής κοινωνίας και τις φριχτές προσπάθειες ενός ανθρώπου για να ξεφύγει από τα δεσμά του ταξικού του επιπέδου, η ταινία θα βγει στο Netflix τον Γεννάρη.


«Girl»

H Μπέλα Θορν κυνηγάει τον διεφθαρμένο σερίφη Μίκι Ρουρκ για να τον σκοτώσει σε αυτή την ταινία εκδίκησης.


«The Stand-In»

H Ντρου Μπάριμορ παίζει τον ρόλο μιας ηθοποιού η οποία προσκαλεί την αντικατάστριά της να πάρει την θέση της στην πραγματική ζωή στη νέα κωμωδία της Τζέιμι Μπάμπιτ.


«Freaky»

Τι γίνεται όταν μια έφηβη κοπέλα παγιδεύεται στο σώμα ενός serial killer; Ενα... «Freaky Friday» για δολοφόνους.


«Crazy Not Insane»

Το νέο ντοκιμαντέρ του Αλεξ Γκίμπνεϊ προσπαθεί να ρίξει φως στο μυαλό των κατά συρροή δολοφόνων.


«Saved by the Bell»

Ποιος θυμάται το «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι»; Ετοιμαστείτε για ένα ακόμα reboot βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά των 90s.


«Selena The Series»

H νέα σειρά του Netflix βασίζεται στη ζωή και την καριέρα της Λατίνας τραγουδίστριας Selena η οποία δολοφονήθηκε στο απόγειο της καριέρα της.


«Chilling Adventures of Sabrina Season 4»

Η τελευταία σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της παραμονή Πρωτοχρονιάς.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.