Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«House of the Dragon»

Το 2022 ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στο κόσμο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «House of the Dragon».

«Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Μάρτιν Σέρμαν και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Σμύρνη μου Αγαπημένη».

«Dune»

Αντίστροφη μέτρηση προς την πρεμιέρα του και ο Ντενί Βιλνέβ μάς επιτρέπει να μπούμε για λίγα λεπτά στον κόσμο του δικού του «Dune». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dune».

«Cyrano»

Με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Ντίνκλατζ και τραγούδια από τους The National. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Cyrano».

«The Black B4chelor»

Τέταρτο μέρος για το «The Bachelor» και τους φανατικούς του. Αυτή τη φορά, ντυμένο στα μαύρα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Black B4chelor».

«tick, tick… BOOM!»

Ο Αντριου Γκάρφιλντ είναι μια μουσική ιδιοφυΐα στο νέο τρέιλερ του μιούζικαλ «tick, tick… BOOM!». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «tick, tick… BOOM!».

«The 355»

Τζέσικα Τσαστέιν, Λουπίτα Νιόνγκ'ο, Πενέλοπε Κρουζ, Νταϊάν Κρούγκερ και η Μπινγκμπίνγκ Φαν είναι γυναίκες κατάσκοποι στη νέα ταινία του Σάιμον Κίνμπεργκ.

«What Happened, Brittany Murphy?»

H σειρά ντοκιμαντέρ του HBO εξερευνά την ζωή, την καριέρα και τον θάνατο της ηθοποιού που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή.

«Resident Evil: Welcome to Raccoon City»

Το reboot της σειράς «Resident Evil» φαίνεται πως είναι πιο πιστό στα video games από ότι οι ταινίες του Πολ Γ. Σ. Άντερσον.

«Red Rocket»

Ο σκηνοθέτης του «Tangerine» και «The Florida Project» επιστρέφει με μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Σάιμον Ρεξ στον ρόλο ενός τελειωμένου πορνοστάρ.

«Operation Mincemeat»

Ο Κόλιν Φερθ τα βάζει με τους Ναζί σε μια ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

«DC FanDome»

Το τρέιλερ για το event της DC περιέχει σκηνές από τις ταινίες «Black Adam» και «The Batman».

«The Deep House»

Μια ομάδα YouTubers βουτούν στην θάλασσα για να εξερευνήσουν ένα σπίτι το οποίο βρίσκεται στο βυθό της, και ανακαλύπτουν έντρομοι πως δεν είναι μόνοι. Μια ταινία που δίνει μια άλλη τροπή στο είδος του «στοιχειωμένου σπιτιού».

«Violet»

Στην ταινία της Τζάστιν Μπέιτμαν (αδερφής του Τζέισον Μπέιτμαν) πρωταγωνιστεί η Ολίβια Μαν στον ρόλο μιας γυναίκας που παλεύει με το άγχος και τις αμφιβολίες για τον εαυτό της σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία.

«Paranormal Activity: Next Of Kin»

H νέα είσοδος στο franchise έρχεται μέσα στο μήνα στο Paramount+.


Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021