Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Avatar: The Way of Water»

Ετοιμάζουμε τις βαλίτσες για το νέο κινηματογραφικό μας ταξίδι στο σύμπαν του Τζέιμς Κάμερον, το οποίο ξεκινά στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Avatar: The Way of Water».

«Blossoms Shanghai»

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του μετρ της υπέρτατης ομορφιάς αποκαλύπτει το σύμπαν της με ένα τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Blossoms Shanghai».

«Lady Chatterley's Lover»

Netflix and chill με τη νέα μεταφορά του ερωτικού μυθιστορήματος του Ντ. Χ. Λώρενς με πρωταγωνιστές τους Εμα Κόριν και Τζακ Ο' Κόνελ.

«The Eternal Daughter»

Στο «The Eternal daughter» που γύρισε η Χογκ στην διάρκεια του δεύτερου lockdown του 2020 με πρωταγωνίστρια και παραγωγό την σταθερή συνεργάτιδα και στενή της φίλη, Τίλντα Σουίντον, ακολουθεί την ιστορία μιας μεσήλικης γυναίκας και της ηλικιωμένης μητέρας της που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος τους, όταν επιστρέφουν στο πατρικό τους, που υπήρξε κάποτε ένα μεγαλόπρεπο αρχοντικό και τώρα είναι ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Eternal Daughter».

«Willow»

O μάγος Γουίλοου Αφγκουντ επιστρέφει μετά από 34 χρόνια με την σειρά «Willow» του Disney+ η οποία απόκτησε το πρώτο της τρέιλερ και θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Willow».

«Disenchanted»

Το σίκουελ του «Enchanted» με την Είμι Ανταμς έρχεται στο Disney+ στις 18 Νοεμβρίου.

«His Dark Materials Season 3»

H τρίτη και τελευταία σεζόν έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου.

«Spirited»

Ο Γουίλ Φέρελ είναι το φάντασμα των φετινών Χριστουγέννων και διάλεξε την λάθος ψυχή για να στοιχειώσει μιας και ο Ράιαν Ρέινολντς θα τον κάνει να αναθεωρήσει πολλά από τα πιστεύω του στην ταινία του Apple TV+ βασισμένη στην κλασική ιστορία του Καρόλου Ντίκενς.

«George & Tammy»

Η μίνι σειρά έξι επεισοδίων του Showtime για τους κάντρι θρύλους Τζόρτζ Τζόουνς και Τάμι Γουαϊνέτ με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Σάνον και Τζέσικα Τσαστέιν θα κάνει την πρεμιέρα της τον Δεκέμβριο.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.