Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Lord of the Rings: The Rings of Power»

Το νέο τρέιλερ της σειράς από το Comic Con του Σαν Ντιέγκο μας παρουσιάζει τον Σάουρον και το Μπάλρογκ, ανάμεσα σε άλλους. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Lord of the Rings: The Rings of Power».

«Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves»

Το πρώτο τρέιλερ φαίνεται πως πέτυχε critical hit. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves».

«House of the Dragon»

Η σειρά, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «House of the Dragon».

«Halloween Ends»

Η Λόρι Στρόουντ ετοιμάζεται για την τελική μάχη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Halloween Ends».

«The Idol»

Sex, drugs and rock 'n roll στη νέα σείρα του HBO Max από τον δημιουργό του «Euphoria». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Idol».

«Mike»

Ο Τρεβάντε Ρόουντς είναι ο Μάικ Τάισον στη νέα μίνι σειρά του Hulu.

«Clusterf: Woodstock '99»*

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix προσπαθεί να κοιτάξει το τι πήγε στραβά στο φεστιβάλ του Γούντστοκ το 1999.

«Don’t Worry Darling»

Παίζοντας αυτή την φορά με το ψυχολογικό θρίλερ, η νέα ταινία της Ολίβια Γουάιλντ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο με ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Don’t Worry Darling».

«They/Them»

Ο Κέβιν Μπέικον πρωταγωνιστεί στην slasher ταινία τρόμου ως ο αρχηγός μια καλοκαιρινής κατασκήνωσης θεραπείας μετατροπής γκέι σε σκηνοθεσία του Τζον Λόγκαν.

«Welcome To Wrexham»

O Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ Μακέλενεϊ προσπαθούν να αγοράσουν μια ομάδα ποδοσφαίρου από την Ουαλία στη νέα σειρά του FX.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.