Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε περισσότερα τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Godzilla vs. Kong»

Επιβλητικό τρέιλερ για την ταινία του Ανταμ Γουίνγκαρντ που μένει αμετακίνητη στην ημερομηνία εξόδου της, στις 31 Μαρτίου, σε HBO Max και όσες αίθουσες στον κόσμο θα είναι ανοιχτές. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Godzilla vs. Kong».


«The Most Beautiful Boy in the World»

Ενα ντοκιμαντέρ συναντά ξανά τον πρωταγωνιστή του «Θάνατος στη Βενετία» κι αναζητά την απάντηση στο αν η ομορφιά μπορεί να νικήσει τον χρόνο και τα βλέμματα των άλλων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Most Beautiful Boy in the World».


«The Courier»

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Ντόμινικ Κουκ, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, στην οποία παίζει τον ρόλο ενός βρετανού επιχειρηματία ο οποίος στρατολογείται από την Αμερικανούς κατασκόπους για να κλέψει μυστικά από την KGB.


«Mighty Ducks: Game Changers»

Θυμάστε τα «Mighty Ducks»; O Εμίλιο Εστεβέζ επιστρέφει αυτή την φορά σε μια σειρά 10 επεισοδίων στο Disney+ για να προπονήσει άλλη μια ομάδα από ατίθασα παιδιά.


«Barb and Star Go to Vista Del Mar»

Η Κρίστεν Γουίγκ και η Ανι Μουμόλο αποφασίζουν να πάνε διακοπές μαζί και φυσικά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.


«HBO Max Movies»

Ενα μικρό teaser από τις ταινίες της Warner που θα κάνουν πρεμιέρα ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και στο HBO Max.


«Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel»

Το ντοκιμαντέρ του Netflix προσπαθεί να βρει στοιχεία και να διαλευκάνει το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της φοιτήτριας Ελάιζα Λαμ στις 31 Ιανουαρίου 2013.


«Raya and the Last Dragon»

H νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney επικεντρώνεται στην Ράια, μια πολεμίστρια, η οποία ξεκινά ένα ταξίδι στο βασίλειο της Κουμάντρα για να βρει τον τελευταίο δράκο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Μάρτιο.


«The Snoopy Show»

O Τσάρλι Μπράουν, ο Σνούπι και η παρέα τους έρχονται στο Apple TV+ στις 5 Φλεβάρη.


«My Salinger Year»

H νέα ταινία του Φιλίπ Φαλαρντό που άνοιξε το 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου αποκτά νέο τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «My Salinger Year». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «My Salinger Year».


«Crisis»

H νέα ταινία του Νίκολας Τζαρέκι επιστρέφει με μια ταινία με τρεις παράλληλες ιστορίες και ένα δυνατό καστ, ανάμεσά τους ο Γκάρι Ολντμαν, Αρμι Χάμερ και Εβάντζελιν Λίλι.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021