Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από έναν αδίστακτο εκτελεστή, την Captain Marvel αλλά και ένα από τα χειρότερα μουσικά φεστιβάλ που έγιναν (ή μάλλον δεν έγιναν) πότε, τα τρέιλερ της εβδομάδας έχουν κάτι για όλα τα γούστα.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Velvet Buzzsaw»

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ και η Ρενέ Ρούσο συναντιούνται ξανά με τον σκηνοθέτη του «Nightcrawler», Νταν Γκίλροϊ, σε μια… φονική σάτιρα για τον κόσμο της τέχνης. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Velvet Buzzsaw».


«Weird City»

Πρόκειται για τη νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του YouTube Premium, σε παραγωγή μάλιστα του Τζόρνταν Πιλ, όπου σε ένα δυστοπικό, αλλά όχι και τόσο μακρινό, μέλλον η μεσαία τάξη έχει εξαφανιστεί και ο κόσμος έχει χωριστεί σε αυτούς που βρίσκονται πάνω από την Γραμμή (Αυτοί που τα’ χουν) και αυτοί που βρίσκονται κάτω από την Γραμμή (Αυτοί που δεν τα’ χουν) και θα σατιρίζει με τον δικό της τρόπο πράγματα τα οποία έχουμε εμμονή και στη σημερινή εποχή, όπως τα social media, το τέλειο σώμα, την υγιεινή διατροφή και άλλα. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου στο YouTube Premium και πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Σέρα, Ροσάριο Ντόσον, Μαρκ Χάμιλ, Λαβίρν Κοξ.


«Captain Marvel»

Δείτε το φρέσκο (καλύτερο από όλα) trailer και τα νέα πόστερ του «Captain Marvel» - της πρώτης σόλο ταινίας της Marvel με γυναίκα (υπερ)ηρωίδα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την «Captain Marvel».


«Fyre»

Ο υποψήφιος με Emmy σκηνοθέτης του «Jim & Andy: The Great Beyond» Κρις Σμιθ επιστρέφει με ένα άλλο ντοκιμαντέρ για το τι συναίνει το 2017 σε ένα από τα χειρότερα μουσικά φεστιβάλ που έχουν γίνει (ή μάλλον που δεν έγιναν) ποτέ, αυτό του Fyre Festival. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ οργάνωσε ο Μπίλι ΜακΦάρλαντ για να προωθήσει το νέο του μουσικό app, με μοντέλα και διάσημους στο Instagram να το προωθούν. Τα εισιτήρια κόστιζαν χιλιάδες δολάρια και εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Αλλά όταν όσοι αγόρασαν αυτά τα περίφημα «χρυσά» εισιτήρια άρχισαν να φτάνουν στο ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες, τότε ξεκίνησε ένας πραγματικός εφιάλτης. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει την πρεμιέρα του στο Netflix στις 18 Ιανουαρίου.


«Fosse/Verdon»

Η πολυτάραχη σχέση των Μπομπ Φόσι και Γκουέν Βέρντον (δημιουργών των «Cabaret», «All That Jazz») γίνεται μίνι σειρά στο F/X με τους Μισέλ Γουίλιαμς και Σαμ Ρόκγουελ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Fosse/Verdon».


«What We Do in the Shadows»

Η αγαπημένη καλτ ταινία του Τάικα Γουατίτι «What We Do in the Shadows» μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. Οι βρικόλακες της γειτονιάς σας, και εσείς θα λατρέψετε το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Η σειρά αναμένεται να δείξει τους κυνόδοντές της τον Μάρτιο του 2019.


«Polar»

Ο Μαντς Μίκελσεν είναι ένας αδίστακτος εκτελεστής στη νέα ταινία του Netflix η οποία βασίζεται στο κόμικ «Polar: Came from the Cold» του Βίκτορ Σάντος. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Polar».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.