Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η εβδομάδα πριν τα Οσκαρ και μετά το Super Bowl ήταν μια πανδαισία για τους φίλους των τρέιλερ με πολλά και χορταστικά κλιπάκια για πολυαναμενόμενες ταινίες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«No Time to Die»

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει ο τελευταίος Τζέιμς Μποντ του Ντάνιελ Κρεγκ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «No Time to Die».


Super Bowl teasers/trailers

Από ταινίες όπως την «Mulan» και το «Top: Gun Maverick» μέχρι και τις πολυαναμένομες σειρές της Marvel στο Disney+ αυτά είναι τα teaser και τα τρέιλερ που έκαναν την πρεμιέρα τους στο Super Bowl.





«The Roads Not Taken»

H καινούρια ταινία της Σάλι Πότερ με πρωταγωνιστή τον Χαβιέ Μπαρδέμ θα κάνει πρεμιέρα στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 70ού φεστιβάλ Βερολίνου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Roads Not Taken».


«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

Ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με μια ταινία που ο ίδιος περιγράφει ως μια «μαύρη κωμωδία με στοιχεία γκανγκστερικά, δράση, ερωτική – έρωτας, ιδρώτας, πόθος, σπέρμα – είναι όλα μέσα. Και αρκετό μαύρο χιούμορ.» Διαβάστε εδώ περισσότερα για την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς».


«The Staggering Girl»

O Λούκα Γκουαντανίνο σκηνοθετεί τους Τζούλιαν Μουρ και Κάιλ ΜακΛάχλαν σε μια μικρού μήκους ταινία η οποία έκανε την πρεμιέρα της πέρσι στο Φεστιβάλ των Καννών. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Staggering Girl».


«Come to Daddy»

Ενα «οικογενειακό» θρίλερ, με προφανή... daddy issues, μάς έκοψε το αίμα ήδη από το trailer. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Come to Daddy».


«The Invisible Man»

H Universal επαναπροσεγγίζει τα τέρατά της όπως ακριβώς θα έπρεπε, ως χαρακτήρες σε ταινίες τρόμου, και η πρώτη προσπάθειά της μάλλον δείχνει πως έκανε την σωστή επιλογή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Invisible Man».


«The Jesus Rolls»

O Tζον Τορτούρο είναι έτοιμος να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο sequel/spinoff του «Big Lebowski» στο ποίμνιό του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Jesus Rolls».


«Radioactive»

Η βιογραφική ταινία για την Πολωνή επιστήμονα Μαρί Κιουρί σε σκηνοθεσία της Μαρζάν Σατραπί με πρωταγωνίστρια την Ρόζαμουντ Πάικ έκανε πέρσι την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Τορόντο και τώρα ετοιμάζεται για την έξοδό της στις αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Radioactive».


«All the Bright Places»

Η Ελ Φάνινγκ και ο Τζάστις Σμιθ πρωταγωνιστούν στην ταινία του Netflix βασισμένη στο ομότιτλο νεανικό best seller της Τζένιφερ Νίβεν ως δυο νέους που που η συνάντησή τους θα τους αλλάξει την ζωή. Η ταινία θα βγει στην διαδικτυακή πλατφόρμα στις 28 Φεβρουαρίου.


«Minions: The Rise of Gru»

Τα αγαπημένα Minions επιστρέφουν αυτή την φορά για να διηγηθούν την origin ιστορία του αγαπημένου τους αφέντη Γκρου. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου.


«Spiral: From the Book of Saw»

O Κρις Ροκ κάνει reboot το «Saw» με μια δική του σεναριακή ιδέα, και πρωταγωνιστεί, με τον Ντάρεν Λιν Μπούσμαν να επιστρέφει στην σκηνοθεσία. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 15 Μαΐου.


«The Way Back»

Ο Μπεν Αφλεκ ξανασυνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Γκάβιν Ο' Κόνορ ως ένας πρώην σταρ του μπάσκετ όπου προσπαθεί να ξεφύγει από τον αλκοολισμό με το να γίνει προπονητής.


«I Am Not Okay With This»

Από τους δημιουργούς του «The End of the F*ing World» και τους παραγωγούς του «Stranger Things» η σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια την Σοφία Λίλις είναι βασισμένη στο κόμικ του Τσακ Φορσμαν και θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου.


«2020 Oscars Honest Trailer»

Eνα από τα πιο τίμια τρέιλερ για τα φετινά Οσκαρ που θα δείτε και τα λέει όπως ακριβώς είναι.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.